Manchester City, Haaland'ı resmen duyurdu!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City, Erling Haaland transferini tamamladığını açıkladı.

İngiltere Premier Lig'in son şampiyonu Manchester City, Borussia Dortmund'da forma giyen Erling Haaland transferini tamamladığını açıkladı.

İngiliz ekibi, daha önce prensip anlaşmasına vardığını açıkladığı Norveçli yıldız ile resmi sözleşmenin imzalandığını duyurdu. Yapılan açıklamada sözleşmenin 2027 yılına kadar olduğu ifade edildi.

Kulübün internet sitesine konuşan Erling Haaland, "Pep Guardiola ve bu kulüple birlikte kendimi daha da geliştireceğimi düşündüm. Beraber birçok güzel şey başarabiliriz. Ben de bu sürede birçok gol atabilirim. Pep ile transferden önce birazcık konuştum. İkimiz de gözümüzü kupalara diktik." ifadelerini kullandı.

Kendisi gibi futbolcu olan babasının Manchester City geçmişini değerlendiren Norveçli yıldız, "Bu transferi biraz da babam yüzünden istedim. Ben İngiltere'de doğdum. Hayatım boyunca City taraftarıydım. Kulübü çok iyi biliyordum. Sonunda iki şey öne çıktı. City'nin evim olması ve en iyi oyunumu burada gösterecek olmam." dedi.

Manchester City'nin oyun tarzını çok beğendiğini söyleyen Haaland, "Manchester City'nin futbol tarzını, hücum futbolu oynamalarını seviyorum. City'i izlediğim zaman kendimi iyi hissediyorum. Bence bu transfer 'tam' oldu." ifadelerini kullandı.

Son olarak Etihad Stadyumu hakkında konuşan yıldız oyuncu, "Daha önce birkaç kez Etihad'a gelip maç izledim. Stadyumu seviyorum. Çok güzel. Renkleri seviyorum. Stadyum kocaman, harika bir yer. Burada oynamaktan keyif alacağım." sözlerini sarf etti.

 
Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları