Klopp'tan Sakho açıklaması

Galatasaray'ın ilgilendiği iddia edilen Mamadou Sakho için Jurgen Klopp, durumun net olduğunu ve teklif beklediklerini açıkladı.

Premier Lig ekiplerinden Liverpool'da forma giyen ve Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği ileri sürülen Mamadou Sakho için İngiliz kulübünün menajeri Klopp'tan açıklama geldi.

KLOPP: "BEKLİYORUZ"

Basın toplantısında Sakho hakkında sorulan soruya, "Her şey açık, durum belli. Teklif bekliyoruz" şeklinde cevap veren Jurgen Klopp, Fransız stopere ihtiyacı olmadığını belirtti.

İNGİLİZ BASINI: "TÜRKİYE'YE GİTME İHTİMALİ DÜŞÜK"

İngiliz basını, Sakho için West Brom, Crystal Palace, Swansea gibi Premier Lig ekiplerinin dışında Sevilla ve Galatasaray'ın da ilgilendiğini yazdı.

Haberde, Sakho'nun, Türkiye'de yaşanan terör olayları sebebiyle Türkiye'ye gitme ihtimalinin düşük olduğu iddiası yer aldı.

Liverpool'un Fransız stoperi bonservisiyle göndermek istediği ve 26 yaşındaki oyuncunun piyasasının halen yüksek olduğunu düşünüldüğü, tatmin edici bir teklife göndermeye çalıştıkları kaydedildi.

NAZIFOĞLU: "LİSTEDE 2-3 YABANCI STOPER VAR

Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Levent Nazifoğlu, "Vitor Hugo da olabilir. İki üç daha stoper var yabancı." diyerek yabancı stoper istediklerini basına açıkladı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları