Kevin N'Koudou Çin yolcusu

İmza attığı günden beri istikrar sorunu yaşayan Kevin N’Koudou’yla Beşiktaş'ın yolları ayrılıyor.

Beşiktaş’a imza attığı günden beri istikrar sorunu yaşayan Kevin N’Koudou’yla Kara Kartal’ın yolları sonunda ayrılıyor

Ara transfer döneminde Süper Lig’den görüştüğü takımlardan istediği miktarda teklifler alamayan tecrübeli kanat oyuncusunun, şimdiden Çin Ligi ekipleriyle görüştüğü ve takımdan ayrılan ilk isim olacağı kaydedildi.

ŞENOL GÜNEŞ NE DEMİŞTİ?

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ümraniye'de önemli açıklamalarda bulundu. Takımdaki bazı oyuncuların performanslarının çok yetersiz olduğunu belirten tecrübeli teknik adam Kevin N'Koudou için "Biz artık 11'e 11 bir kadro oluşturacağız. Onun dışında kalanlar gidecek. N'Koudou'ya 'Hadi sen git' diyemeyiz belki ama gitmesinin herkes için iyi olacağını düşünüyorduk. Ama olmadı! Antrenmana çıkar ama daha çok dışında kalacak. Eğer elinden geleni yapar da kadroya girerse oynar. Sene sonunda devam etmeyeceğimiz görünüyor. Artık bir katkı beklemiyoruz. Bu hafta kadroda yoktu, gelecek hafta da olmayacağı görünüyor. Dışarda kalan oyuncular eğer iyi oynarsa kadroya girebilir" ifadelerini kullandı.

6 GOLE KATKI SAĞLADI

Georges Kevin N'Koudou bu sezon Beşiktaş'ta 21 maçta forma şansı buldu. Kamerunlu oyuncu bu müsabakalarda 5 gol ve 1 asist üretti. 28 yaşındaki sol kanat oyuncusunun güncel piyasa değeri 5 milyon 500 bin euro.

KARİYERİ

Paris Saint Germain altyapısında futbola başlayan Georges Kevin N'Koudou daha sonra ACBB, Nantes, Marsilya, Tottenham, Burnley ve Monaco formaları giydi. Beşiktaş, 2019-2020 sezonunda Georges Kevin N'Koudou için 4 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi.

 

 

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları