Kavalcı'dan itiraf...

Beşiktaş Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı, sezon başında Eskişehirspor'a transfer olan Necati Ateş'i transfer etmemekle hata yaptıklarını söyledi.

Beşiktaş Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı, sezon başında Galatasaray ile yollarını ayırarak Eskişehirspor'a transfer olan Necati Ateş hakkında açıklamalarda bulundu.

Siyah beyazlı ekipten şu anda memnun olduklarını ve ligin ikinci yarısına umutla baktıklarını vurgulayan Kavalcı, "Keşke sezon başında Necati'yi alsaydık" açıklamalarıyla pişmanlığını dile getirdi.

Necati'nin başarılı bir isim olduğunu belirten Kavalcı, "Tam bize göre bir oyuncuydu. Hem maliyeti hem de Türk olması bizim için avantajdı. Uyum sorunu yaşamazdı. Kalitesi de ortadaydı. Belki ilk yarıda o kadar forvet sorunu yaşamadık ancak Necati'nin olması bizi çok rahatlatır ve elimizi güçlendirirdi" diye konuştu.

Necati Ateş ise konu hakkında kısa bir süre önce yaptığı açıklamada, "Söylentileri bilmiyorum. Beşiktaş'a gideceksem Galatasaray'dan neden ayrıldım? Benim Eskişehirspor'da 3 yıllık kontratım var. 5 yıl burada kalmayı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları