Kartal'da Ocak heyecanı

Beşiktaş'ta transfer dönemi çok hareketli geçecek. Kartal'ın hedefinde Ronaldinho, Pirlo ve Batalla var.

Kadroya takviye yapacak olan Beşiktaş’ı transfer heyecanı sardı. Kartal’ın hedefindeki isimler de taraftarı ayağa kaldırdı. Devre arasında orta sahayı güçlendirecek olan Siyah-Beyazlılar, Ronaldinho, Pirlo ya da Batalla üçlüsünden birisini kadroya dahil etmek istiyor.

Uzun süredir Ronaldinho’nun peşinde olan Kara Kartal, bu transferde önemli bir yol katederken, Pirlo da bu transfere bağlı olarak alternatifte duruyor. Ancak sezon öncesinde Beşiktaş’a menacerler tarafından önerilen Bursaspor’un Arjantinli yıldızı Batalla’nın kulübüyle yaşadığı sıkıntılar, bir anda Siyah-Beyazlı yönetimin hedef değiştirmesine neden oldu. Bursaspor’dan ayrılarak ülkesine giden ve devre arasındaki transfer dönemini bekleyen Batalla, Yeşil-Beyazlı ekiple ipleri tamamen koparmış durumda. Bu futbolcuyla ilgili olarak gelişmeleri yakından takip eden Kartal’ın idarecileri, Arjantinli oyuncunun durumu netlik kazanınca harekete geçecek.

Çebi, Fas’a gidiyor

Ronaldinho için oyuncunun menaceri Roberto Assis’le uzun süredir temas halinde olan 2. başkan Ahmet Nur Çebi, Fas’a gitmeye hazırlanıyor. 11-21 Aralık’ta Fas’ta düzenlenecek olan Kıtalararası Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda boy gösterecek olan Ronaldinho’yla burada temas kuracak olan Çebi, oyuncunun sözleşmesinin biteceği tarih olan 21 Aralık’tan sonra da gerekli teklifi yapacak. Juventus’tan ayrılacak olan Pirlo için de beklemeyen geçen Kara Kartal, Ronaldinho transferinden sonuç alamazsa, Çizme’nin yolunu tutacak ve bu oyuncu için gerekli girişimlerde bulunacak.
Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları