Kadroda 6 değişiklik

Beşiktaş teknik direktörü Samet Aybaba, Ankaragücü karşısında kadroda 6 değişiklik yaparken, Muhammed'e ilk defa şans verdi.

PTT 1. Lig takımlarından Ankaragücü, yaşadığı sıkıntılara dikkati çekmek amacıyla, Beşiktaş ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında sahaya 6 dakika geç çıktı. 

Saatler 18.31'i gösterdiğinde Ankaragücü futbolcuları sahaya çıktı ve seremoniye katıldı. Karşılaşma da bu nedenle 6 dakika geç başladı. 

-Muhammed, bu sezon ilk kez forma giydi- 

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Ankaragücü ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında genç futbolcu Muhammed Demirci'ye ilk 11'de şans tanıdı. 

Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarında görev alamayan Muhammed, bu sezon ilk kez siyah-beyazlı formayı Ankaragücü karşısında giydi. 

Siyah-beyazlı taraftarlar, maç öncesi Muhammed'i tribünlere çağırıp, moral verdi. 

-Kadroda 6 değişiklik- 

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, son oynanan Akhisar Belediyespor maçının kadrosundan 6 değişiklik yaparak, takımını Ankaragücü karşısına çıkardı. 

Siyah-beyazlılarda Akhisar Belediyespor karşısında ilk 11'de forma giyen Allen McGregor, İbrahim Toraman, Manuel Fernandes, Oğuzhan Özyakup, Tomas Sivok ve Hugo Almeida'nın yerine Cenk Gönen, Ersan Gülüm, Julien Escude, Veli Kavlak, Muhammed Demirci ve Erkan Kaş kadroda yer aldı. 

Kırmızı kart cezalısı Almeida'nın yanı sıra McGregor, Fernandes ve Oğuzhan kadroya alınmadı. İbrahim Toraman ve Tomas Sivok ise 18 kişilik maç kadrosuna girdi. 


Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları