İnönü'de büyük tehlike

Beşiktaş'ımızda yönetim stat konusunda İnönü Stadı'nda kalma kararı alırken olabilecek bir depremde iki kapalı tribünün çökme ihtimalinin olduğu belirtildi.

Bir rapora göre büyük deprem riski var. Bu nedenle iki kapalı tribünde çökebilir! Beşiktaş sadece 15 bin kişilik yeni açık tribünü önünde oynayabilir.

BUGÜN GAZETESİNİN HABERİNE GÖRE; Beşiktaş, yeni sezonda maçlarını İnönü Stadı'nda oynamaya devam edeceğini açıkladı. Ancak alınan bu tarihi karar tehlikeli riskleri içinde barındırıyor. Bir süre önce yetkililer, Türkiye genelindeki statların durumuna ilişkin bazı çalışmalar yaptı. İnönü Stadı'nın halinin de içleri açısı olduğu ortaya koyuldu. Bu rapora göre; herhangi bir depremde şu anda taraftar alınmayan eski açık tribün ve karşılıklı iki kapalı tribünün tehlike altında olduğuna kanat getirildi. İki kapalı tribünün çatılarının meyil yapmaya başladığı, çatlakların boyayla kapatılmaya çalışıldığı öğrenilirken, yıllar önce yapılan loca çalışması sırasında da kolonlara bazı müdahalelerde bulunulduğu ifade edildi.

HALEN 3 SEÇENEĞİ VAR

Dolayısıyla Siyah-Beyazlıların böyle bir açıklama yapmasına karşın Beşiktaş'ın yeni sezonda İnönü Stadı'nda oynamasına izin verilmeyebilir. Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Toraman, geçtiğimiz günlerde Galatasaray'a sistem etmiş ve "Bu saatten sonra Türk Telekom Arena'da oynamak istemiyoruz. Kendi stadımızda kalmayı arzuluyoruz" demişti. Hal böyleyken Beşiktaş, İnönü'de kalmakta ısrarcı olursa yetkililer de ancak stadın en sağlam bölümü olan yeni açık tribününe taraftar alınmasına izin verebilir. Yani Beşiktaş'ın önünde halen üç seçenek var;

1-Her şeye rağmen tam kapasitesiyle İnönü Stadı'nda oynamaya devam etmek.

2- Risk nedeniyle sadece 15 bin kişilik yeni açık tribününe taraftar alarak maçlarını bu şekilde oynamak.

3-Galatasaray stadını vermediği için Olimpiyat Stadı da bakıma alındığından, Fenerbahçe'nin davetini kabul edip, Kadıköy'e gitmek. Ya da Kasımpaşa Stadı gibi bir başka seçeneği gündeme getirmek.

GELİR ELDE ETMEK ZORUNDA

Siyah-Beyazlı kulüp İnönü Stadı'ndaki belirsizlik nedeniyle kombine kart ve loca satışı yapamamıştı. Aynı şeklide stat içi reklam pastasından da payını alamadı. Bu nedenle sıkıntıya giren yönetimin, böyle bir kararın altına imza atıp söz konusu açıklamayı yaptığı belirtildi.



Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları