Hilbert: "Gördüğüm kırmızı kart..."

Beşiktaşımız'ın başarılı futbolcuları Roberto Hilbert ve Ersan Gülüm, olaylı Galatasaray derbisi hakkında açıklamalarda bulundu.

Süper Final ikinci maçında 21 Nisan Cumartesi günü deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta bugün yapılan antrenmanın ardından futbolculardan Hilbert, Ersen, Necip, Muhammed ve Atınç bir ayakkabı firmasının satış ve imalat merkezini ziyaret ettiler. Ayakkabı imalatında çalışan işciler ile sohbet eden oyuncular daha sonra satış mağazasında gazetecilere açıklamalarda bulundular.

Ersan Gülüm, Süper Final'e iyi bir başlangıç yapamadıklarını ancak önlerindeki 5 maçı da kapatıp sezonu iyi bir noktada bitirmek istediklerini söyledi.

"Galatasaray maçına iyi hazırlanmıştık ve müsabakada iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Ancak iyi bir sonuçla alamadık. Trabzonspor maçında bu durumu telafi etmek istiyoruz. Biz girdiğimiz pozisyonları atamadık ama Galatasaray pozisyonlanrını değerlendirdi. İlk golleri ofsaytta olsa attılar. Ancak futbolda böyle durumlar var. Biz kendimizi üzmüyoruz. Moralimiz iyi. Bir maç kaybettik diye her şey bitti diyemeyiz. Önümüzde beş tane daha maç var. İlk olarak Trabzonspor'u sıralamada yakalamak istiyoruz. Daha sonra Fenerbahçe'yi geride bırakmak istiyoruz. Umarım Galatasaray'ı da yakalarız. Bu karşılaşmalar derbi mücadeleleri olacak. Biz de ne olursa olsun motive olacağız. Çok iyi bir sezon geçirmedik. Sezonu Süper Final'de iyi bir oyun ortaya koyarak telafi edebiliriz."

Genç futbolcu maç eksiği olduğunu ve iyi bir hazırlık kampı süreci sonrası hazır hale gelebileceğini söyledi.

"Benim şu anda maç eksiğim var. Son 1 yılda da doğru düzgün bir hazırlık kampı yaşamadım. Ayrıca maç temposu yakalamam gerekiyor. Şu anda 90 dakikayı zor çıkartırım. Hedefim yeni sezonda iyi bir performans ortaya koymak olacak."

Ersan bazı taraftarların maçın son bölümünde sahaya girmesine esprili bir yaklaşım ile "Onlar itildi. Yoksa sahaya girmezlerdi" derken, "Tabii ki istemediğimiz olaylar yaşandı. Taraftar hakeme tepki gösterme gereği duydu. Verilecek cezayı bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

HILBERT: "GALATASARAY MAÇINDA GÖRDÜĞÜM KIRMIZI KART APTALCAYDI"

Roberto Hilbert ise Galatasaray maçında gördüğü kırmızı kartın aptalca olduğunu ve profesyonel bir oyunucunun görmemesi gereken bir kart olduğunu söyledi.

"Süper Final'e Galatasaray'ı yenerek iyi bir başlangıç yapmak istiyorduk. Karşılaşmaya iyi başladık ve 90 dakika boyunca iyi mücadele ettik. Ancak maçta şansız olan taraf bizdik. Kalemizde gördüğümüz ilk gol ofsayttı ve daha sonra da oyunu iyi konsatre olamadık. Süper Final devam ediyor. Önümüzde daha 5 maç var. Biz de Galatasaray'ı kendi evinde yenebiliriz. Cumartesi günü Trabzonspor ile oynayacağız. Ben kırmızı kart cezam sebebiyle Trabzon'da olamayacağım ancak takım arkadaşlarıma sonuna kadar güveniyorum. Üç puanı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklardır. Hakemlerin her zaman doğru kararları vermesi mümkün olmuyor. Galatasaray maçında da böyle oldu ve hakem maçın sonuna doğru kontrolü kaybetti diyebilirim. Benim gördüğüm kırmızı kartta aptalca davrandığımı söyleyebilirim. Sonuçta ben profesyonel bir oyuncuyum ama davranışım profesyonelce değildi. Ben de maçın sonuna doğru kontrolümü kaybettim."

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları