Herkese penaltı var fakat...

Beşiktaş Süper Lig'in ilk yarısında oynadığı maçlarda 4 kez penaltı atışı kazanırken, ikinci yarıda ise bu istatistik bir anda tersine döndü.

Beşiktaş Süper Lig'de bu sezon oynadığı maçlarda 4 kez penaltı atışı kazanırken, 2. yarıda ise beyaz noktaya gidemedi. Siyah-beyazlılar bu 4 penaltı atışının 4'ünü de gole çevirirken en son 16.haftada 1-1 biten Samsunspor maçında Edu ile penaltıdan bir gol atmıştı.

Beşiktaş 17.hafta ve Süper Lig'in 2.yarısında hiç penaltı kazanamadı. Beşiktaş 19 haftadır penaltı kullanmazken ligin ilk yarısında Trabzonspor deplasmanında 1-0 kazanırken golü penaltıdan Quaresma kaydetmişti. Trabzonspor ise bu sezon 5 tanesi ligin 2.yarısında olmak üzere toplam 9 kez penaltı kullandı ve bu atışların 6 tanesini gole çevirdi. 

EN ÇOK KIRMIZI BEŞİKTAŞ'A


Süper Lig'de geride kalan 34 haftada Beşiktaş 9 kez kırmızı kart görmüştü. Beşiktaş Süper Final'in ilk maçında da kırmızı kart gördü ve toplamda 10 kırmızı kart ile  ligin en çok kırmızı kart gören takımı oldu. Beşiktaş geçen sezon da 9 kırmızı kart ile ligin en çok kırmızı kart gören takımı olmuştu.
Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları