Güneş: "Artık ara yok beyler!"

Bu sezon hem Süper Lig'de hem de Şampiyonlar Ligi'nde önemli hedefleri bulunan Beşiktaş, milli arayı önceki gün Başakşehir'le oynadıkları hazırlık maçıyla değerlendirmişti.

3 kulvarda önemli hedefleri bulunan Beşiktaş'ımız, milli arayı önceki gün Başakşehir'le oynadıkları hazırlık maçıyla değerlendirmişti. Bu sezon hem Süper Lig'de hem de Şampiyonlar Ligi'nde önemli hedefleri bulunan Siyah-Beyazlılar, milli arayı önceki gün Başakşehir'le oynadıkları hazırlık maçıyla değerlendirmişti.

Bu karşılaşmanın ardından oyuncularına 1 gün izin veren Beşiktaşımızın Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, milli ara sonundaki yoğun fikstürlerini göz önünde bulundurarak, "20 günlük süre içerisinde 5 maça çıkacağız. Bu, son iznimiz olacak. Kasım ayına kadar ekstra izni kimse beklemesin. Planlarınızı ona göre yapın beyler. Bu süreçte çok yorulacağız ama çalışmaya ara vermeyeceğiz" ifadelerini kullandığı bildirildi.

Beşiktaşımız'da cumartesi günü oynanacak Kayserispor mücadelesinin hazırlıkları, bugün yapılacak çift idmanla başlayacak.

 

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları