Galibiyet göremedi

Futbol takımımız seçimlerin ardından yaptığı karşılaşmada üzücü sonuçlar alırken başkanımız Fikret Orman'a bir galibiyet hediye edemedi.

Beşiktaş'ta sezon içindeki ilk ve en önemli değişim başkanlıkta oldu.

Kulübün eski başkanı Demirören'in TFF başkanı seçilmesi sonrası gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulda Fikret Orman ve listesi, rakiplerine büyük bir fark atarak Beşiktaş Kulübü'nün yönetimine seçildi. Ancak Beşiktaş'ta Orman ve yönetiminin getirdiği olumlu hava şu ana dek futbol takımının sahada aldığı sonuçlara yansımadı.

Orman ve yönetimi, ligdeki ilk heyecanlarını İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında yaşadı. Futbol takımı, rakibiyle 2-2 berabere kalırken, başkan Orman, galibiyet sevinci için diğer maçları beklemek zorunda kaldı. Buna rağmen siyah-beyazlı ekip, beklenen sonuçlara bir türlü ulaşamadı.

Fikret Orman'ın başkanlığı döneminde ligde şu ana dek 4 maç yapan Beşiktaş, bu karşılaşmalarda yeni başkanına galibiyet hediye edemedi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından Samsunspor'a Fiyapı İnönü Stadı'nda 1-0 yenilen “Kara kartallar”, normal sezonun son haftasında da Kardemir Karabükspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Siyah-beyazlı ekip, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda ilk hafta mücadelesinde ise ezeli rakibi Galatasaray'a 2-0 mağlup oldu

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları