Frei göze girdi

Beşiktaş’ın genç futbolcusu Kerim Frei Koyunlu, geç de olsa Teknik Direktör Slaven Bilic’in gözüne girdi.

Geçen sezon İngiliz Fulham’dan 3,2 milyon Euro bonservisle transfer edilen 20 yaşındaki yetenek, son dönemdeki performansıyla büyük alkış alıyor.

2013-14’te, Süper Lig’de ilk 11’e hiç giremeyen, Türkiye Kupası da dahil sadece 258 dakika şans yakalayan gurbetçi yıldız, bu yıl farklı bir kimlikte. Geride bıraktığımız sene A2 takımına dahi gönderilen 1993 Avusturya doğumlu kabiliyet, kalitesini ispatlamayı başardı.

Deplasmanda 3-2 yitirilen Kayseri Erciyesspor maçında fileleri iki kez sarsan ve Siyah-Beyazlı formayla ilk gollerini atan Kerim Frei, dış sahada 2-1 kazanılan, ağları da havalandırdığı İstanbul Başakşehir karşılaşmasının ön plana çıkan ismiydi. 9’uncu hafta itibarıyla tam 8 randevuda yeşil zemine ayak basan Kerim, yurtiçi ve sınır ötesi de hesaba katıldığında şimdiden 630 dakikaya ulaştı.

Kayserispor’un, 4 milyon Euro önerisini geri çeviren yönetim ise isabetli karar dolayısıyla mutlu. Öte yandan Kartal’da 3 günlük izin bitiyor. 23 Kasım’da, Kasımpaşa ile yapılacak müsabakanın hazırlıkları 18.00’de başlıyor.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları