Dünya devi Mustafa Hekimoğlu'na talip oldu!

Paris Saint-Germain, Beşiktaş'ın genç yeteneği Mustafa Erhan Hekimoğlu için teklif yapmaya hazırlanıyor.

Ligue 1'in son şampiyonu Paris Saint-Germain, Türk futbolunun yeni parlayan yıldızını kadrosuna katmak için harekete geçti.

YÜKSEK BEDEL ÖDEMEYE HAZIR

Fransız devinin Beşiktaş formasıyla dikkatleri üzerine çeken 17 yaşındaki Mustafa Erhan Hekimoğlu için yüksek bir bedel ödemeye hazır olduğu iddia ediliyor.

AVRUPA KULÜPLERİNİN RADARINDA

A takımla çıktığı maçlarda yaşının ötesinde bir olgunluk ve yetenek sergileyen Hekimoğlu, Beşiktaş taraftarlarını şimdiden etkisi altına almış durumda. Forvet pozisyonunda oynayan genç yıldız, yaptığı isabetli paslar ve rakip savunmaları zorlayan hücum aksiyonlarıyla adından söz ettiriyor. Oyun okuma becerisi ve teknik kapasitesiyle Avrupa'nın büyük kulüplerinin de ilgisini çekmeyi başardı.

PSG'NİN OYUN FELSEFESİNE UYGUN

PSG'nin genç yetenekleri kadrosuna katıp onları dünya çapında yıldızlara dönüştürme stratejisi göz önünde bulundurulduğunda, Fransız ekibinin Hekimoğlu'na olan ilgisi şaşırtıcı değil. Hekimoğlu'nun PSG'ye katılması, Paris ekibine hem potansiyel vadeden hem de oyun felsefesine uygun bir oyuncu kazandırabilir.

TEKLİF YAPMAYA HAZIRLANIYOR

Fransız kulübünün Mustafa için teklif yapmaya hazırlandığı öne sürülüyor. Mustafa Erhan Hekimoğlu ise geleceği konusunda kritik bir karar vermek zorunda kalacak.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları