Disiplinsiz yabancılar ordusu

Beşiktaş'ımızda Alves, Sidnei ve Bebe'nin kadro dışı bırakılmalarının ardından Beşiktaş'ımızda sezon başından beri yaşanan disiplinsizliklere bir yenisi daha eklendi.

Bu sezon hakem hatalarından çok çeken Beşiktaş'ımız bir darbeyi de disiplinsiz davranan oyuncularından gördü.

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak alınan sonuçlarının ardından zirveden uzaklaşan ve Carlos Carvalhal ile yolların ayrılmasının ardından Tayfur Havutçu ile yoluna devam eden futbol takımımızda bazı yabancı oyuncularımız yaptıkları disiplinsizliklerle adeta saç baş yoldurdular.

İLK KIVILCIM GUTİ'DEN

İspanyol devi Real Madrid'den transfer edilen ve tüm camianın çok şey beklediği isimlerden biri olan eski futbolcumuz Guti, ilk sezonunda iyi bir grafik sergilerken ikinci sezonunda artan gece hayatı ile dikkat çekti. Fazlasıyla alkol tükettiği iddia edilen eski futbolcumuzun yıldızı o tarihlerde görevde bulunan Carlos Carvalhal ile bir türlü barışmazken Portekizli futbolcumuzun uzun süre kadroya almadığı İspanyol yıldız ile yollar ayrıldı.

FERNANDES AZ KALSIN GİDİYORDU

Beşiktaş'ımızda sergilediği futbol ile taraftarlarımızın çok sevdiği isimlerden biri haline gelen Portekizli futbolcumuz Manuel Fernandes bir dönem gece hayatı sebebiyle kulüpten kopma noktasına gelmişti. Carlos Carvalhal'ın uzun süre kadroya almadığı yetenekli futbolcu ilerleyen haftalarda futbola dönerken takımımızda belki bu sezon istenileni veren tek futbolcu oldu.

QUARESMA GERİ DÖNMEK BİLMİYOR

Bu sezon performansı konusunda taraftarları ikiye bölen Portekizli yıldızımız Ricardo Quaresma, zaman zaman saha içinde gösterdiği agresiflilkler ve Portekiz'e gittiği zaman gereken tarihte dönmemesiyle dikkat çekti. Taraftarlarımızın"nerdesin olm sen" yazarak pankart ile geri çağırdı Portekizli yıldızın diğer isimlere nazaran vukaatları gece kulüplerinde değil yeşil sahada olurken Madrid deplasmanında Carlos Carvalhal ile yaşananlar hafızalardaki yerini koruyor.

BEBE-ALVES VE SIDNEI

Sezon öncesinde milli takımında sakatlanan ve uzun bir süre bu sakatlık sebebiyle takımımızdan ayrı kalan Portekizli futbolcumuz Bebe, Atleticp Madrid takımından transfer edilen Alves ve büyük ihtimalle sezon sonu yolların ayrılması beklenen Sidnei bir gece kulübünde sabaha kadar eğlenip magazincilere yakalanancı Tayfur Havutçu'nun gazabına uğradılar. Teknik direktörümüz oyuncularımıza taviz vermezken bu oyuncuların Beşiktaş'ımızdaki gelecekleri belirsizliğini koruyor.

HABER: ERAY EMİN AYDEMİR

TWITTER: https://twitter.com/#!/ErayEAydemir




Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları