CR7 ve Beşiktaş açıklamaları

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Hugo Almeida, FIFA'nın resmi internet sitesine röportaj verdi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın golcüsü Hugo Almeida, Portekiz Milli Takımı'ndan arkadaşı Cristiano Ronaldo hakkında açıklamalarda bulundu.

FIFA'nın resmi internet sitesine röporaj veren Almeida, Dünya Kupası öncesinde önemli mesajlar verdi. Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo hakkında övgü dolu sözler sarfeden Almeida, Beşiktaş'la ilgili açıklamalar da yaptı.

Siyah beyazlı ekiple olan sözleşmesinin sezon sonunda biteceğini belirten Portekizli, henüz geleceği ile ilgili bir karar vermediğini söyledi.

Süper Lig'deki şampiyonluk yarışından bahseden Almeida, "Şu anda en zor dönemleri geçiriyoruz. Şampiyonluk için zorlu bir mücadele var. Kontratım Aralık ayında sona eriyor ve gelecek yıl için bir plan yapmış değilim. Ne olacağını asla bilemezsiniz" ifadelerini kullandı.

Dünya Kupası'nı kazanmak istediklerini dile getiren Almeida, "İlk olarak grup aşamalarını dikkatli geçmemiz gerekiyor. Elemeli maçlarda her şey olabiliyor. Biz belki turnuvanın favorisi değiliz ama ezilen bir takım da değiliz. Biz iyi bir takımız, ama bunu sahada kanıtlamalıyız" şeklinde konuştu.

Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo ile arasındaki ilişkiden bahseden Almeida, "Ronaldo harika bir insan ve iyi bir arkadaş. Milli Takım'da daima birlikteyiz. O çok sempatik bir adam. Sürekli işlerin yolunda gidip gitmediğini soruyor. Eğer birinin yardıma ihtiyacı varsa ilk onu görebilirsiniz" dedi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları