Can'a Türkiye'den talip çıktı

Beşiktaş ile kiralık sözleşmesi biten Can Bozdoğan Trabzonspor'un transfer gündeminde. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın futbolcu ile ilgili raporu ortaya çıktı.

Beşiktaşımızın Alman ekibi Schalke'den kiralık olarak transfer ettiği Can Bozdoğan'ın kontratı sona erdi. Siyah-beyazlılarımız 1.8 milyon Euro olan satın alma opsiyonunu kullanmadı. Can Bozdoğan için Trabzonspor'un devreye girdiği gündemde.

Fanatik'in haberine göre; sağ bek, sol bek, stoper, kanat ve orta sahaya direkt oynayabilecek isimler alacak olan Trabzonspor, diğer yandan da kadro genişliğini artıracak. Bordo-mavililer, yeni sezonda 3 kulvarda birden mücadele edeceği için özellikle yerli alternatifleri çoğaltmak amacında.

CAN DA TRABZONSPOR'DA GÜNDEMDE

Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi kozuyla birlikte Can Bozdoğan için masaya oturacak. Maliyet araştırması yapan Karadeniz ekibi, uygun bir bedel ortaya çıkarsa temasları hızlandıracak. Teknik direktör Abdullah Avcı Can’la ilgili olumlu rapor verdi.

CAN BOZDOĞAN'IN BEŞİKTAŞ PERFORMANSI

Geride bıraktığımız sezon Beşiktaş formasıyla toplam 27 maça çıkan Can Bozdoğan, 1 gol ve 1 asist üretti. Sergen Yalçın'ın, "Çok iyi bir kumaşı var" dediği futbolcunun Alman ekibiyle sözleşmesi 30 Haziran 2024 tarihine kadar devam ediyor.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları