Buyurun Kadıköy'e gelin

Fenerbahçe başkan vekili Abdullah Kiğılı, yeni stad yapımı boyunca Beşiktaş'ın maçlarını Kadıköy'de oynamasının memnuniyet vereceğini söyledi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Vekili Abdullah Kiğılı stad konusuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ın yeni stad yapımı boyunca Kadıköy'de oynamasının sıkıntı olmayacağını ve memnuniyet yaratacağını belirten Kiğılı, başkanımız Fikret Orman'ın iyi niyet ve duyarlılığına inandıklarını söyledi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın “Maçlarımızı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanamak istiyoruz” sözlerine sarı lacivertli cepheden olumlu yanıt geldi. Fenerbahçe Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, kapılarının Beşiktaş’a açık olduğunu söyledi. Kiğılı, İnönü Stadı’nı yıkıp yerine yeni stat yapacak olan Beşiktaş gibi her takıma sahip çıkacaklarını belirterek, “Kendilerine de söylüyoruz. Her zaman onlara kapımız açık. Fikret Orman’ın bu konudaki iyi niyetlerini ve duyarlılığını biliyoruz. Kadıköy’ü istiyorlarsa gelebilirler. Şükrü Saracoğlu Stadı’ndan Beşiktaş da faydalanabilir. Stadı yapılana kadar maçlarını Kadıköy’de oynarlar. Bu bizi de memnun eder” diye konuştu.

Daha önce yönetimimizin isteğine karşılık Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu jest yapmamıştı.

 

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları