Beşiktaş'ta gidecekler belli oldu!

Buca mağlubiyeti sonrası sinirlenen Fikret Orman gönderilecek futbolcular için Ahmet Kavalcı ile dün toplantı yaptı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Buca maçı yenilgisi sonrası sabaha kadar uyuyamadı...

Bucaspor karşılaşmasını yönetici arkadaşları ile izleyen Orman, özellikle yenilen 2. gol ile sergilenen silik futbola sinirlendi... Orman maç sonrası telefonlarını kapatırken üzüntüden sabaha kadar uyuyamadığını belirtti.

Bu arada Başkan, Ahmet Kavalcı ile dün Akaretler’de özel bir toplantı gerçekleştirdi.

GİDECEKLER BELLİ OLDU

Ahmet Kavalcı, toplantının olağanüstü olmadığını ve futbol komitesi toplantılarının artık on beş günde bir yapılacağını dile getirdi. Bucaspor maçında alınan yenilgiye üzüldüklerini de dile getiren Kavalcı, “Bucaspor maçında alınan yenilgiye tabiî ki üzüldük. Kamp programlarında Bilic’in raporları doğrultusunda değişikliğe gideceğiz“ diye konuştu.

Toplantıda takımda kalacak ve gönderilecek futbolcuların da konuşulduğunu belirten Ahmet Kavalcı “Devre arasında takımdan gidecek oyuncuları ve takviyeleri değerlendirdik. Transfer yapılacak mevkileri de konuştuk” ifadesini kullandı.

TORAMAN VE SEZER DEVRE ARASI

Ayrıca Gökhan Töre’nin bonservisi konusunda devre arasında Rubin Kazan ile görüşmelere başlayacaklarını dile getiren Kavalcı “İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk konusunda ise hocanın devre arasında vereceği rapora göre hareket edeceğiz. Gökhan Süzen’in kadro dışı kalmasını ise bu toplantıda görüşmedik” şeklinde konuştu.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları