Beşiktaşımızın transfer raporu

Beşiktaş'ımız transfer sezonunda kadrosunda büyük değişikliklere gitti. Kadrosuna 10 yeni oyuncu katan Beşiktaşımızın transferlerini değerlendirdik...

Beşiktaşımızın transfer döneminde kadrosuna kattığı isimleri sizler için mercek altına altık.

İşte transfer raporumuz;

Beşiktaş'ımız as kadrosuna 10 yeni ismi dahil ederken, 10 isimle de yollarını ayırdı. Kadrosuna kattığı isimlere 7,3 milyon € harcayan siyah beyazlı ekibimiz, gönderdiği oyunculardan 11,6 milyon € kazanarak bu dönemde 4,3 milyon € kar etmeyi başardı.

İşte yeni yıldızlarımız;

Vincent Aboubakar

Beşiktaşımızın Gomez'in yerine transfer ettiği Aboubakar, Cenk ile birlikte takımın gol yükünü sırtlayacak. Güçlü fiziği ile kafa toplarında etkili olmasının yanında, yırtıcı bir forvet de olan Senegalli futbolcumuz Şenol Güneş'in sisteminde birçok gol pozisyonuna girecektir. Rakip stoperleri oldukça zorlayan bir santrfor olan Aboubakar, Şampiyonlar Ligi tecrübesiyle takıma büyük katkı verecektir.

Talisca

Şenol Güneş'in orta sahaya transfer ettiği Talisca oldukça etkili bir isim. Zamanında Mourinho'nun da transfer etmek istediği Brezilyalı teknik kapasitesi yüksek bir futbolcu. Gerektiğinde defansın önünde oyun kurucu olarak, gerektiğinde de forvet arkası olarak oynayabilen Talisca, duran toplarda da skora etki edebilecek yeteneklere sahip.

Adriano

Adriano'yu anlatmaya gerek var mı bilmiyoruz ama ligin en iyi sol kanat oyuncusuna sahip olduğumuzu rahatlıkla söyleyebiliriz. Hem defansif özellikleriyle hem de ofansif özellikleriyle çok etkili bir futbolcu olan Brezilyalı, hem hızıyla hem de ortalarıyla fark yaratacak. Caner'in sol bek oynadığı zaman sol önde de oynayabilecek olan Adriano, sağ ayağıyla yaptı etkili şutlarla da biliniyor. Tecrübeli futbolcumuz takıma hem gol hem asist katkısı verip, Şampiyonlar Ligi'nde tecrübesiyle fayda sağlayacaktır.

Fabricio

Fabri, La Liga'da oynarken yaşadığı büyük sakatlıktan önce göze çarpan iyi bir kaleciydi. Yaşadığı sakatlıktan sonra gözden düşmesiyle Beşiktaş'ımız onu bonservissiz transfer etme şansı yakaladı. Kalede güven veren bir yapısı olan ve hazırlık maçlarında da iyi bir performans gösteren Fabri formayı bulursa daha kaybetmeyecektir. Kaledeki tercih Şenol Hoca'nın olacak.

Caner Erkin

Caner için son yıllarda Türkiye Ligi'nde oynayan en iyi sol bek diyebiliriz. Şampiyonlar Ligi oynayacağımız da göz önüne alındığında kadromuzu Caner gibi bir bek ile genişletmemiz oldukça faydalı. Yaptığı etkili ortalarla ve hücuma katkısıyla bilinen Caner, asistleriyle de skora etki edecektir.

Atınç Nukan

Atınç, Beşiktaş'ta oynarken yeteneğiyle göz dolduran ama tecrübesizliğinden dolayı Bilic'in her maç ilk 11'de oynatmadığı bir futbolcuydu. Almanya'ya gidince hem tecrübe kazandı hem de kendini geliştirdi. Defanstan oyun kurma kabiliyeti de olan Atınç, kulüpten yetişmiş bir oyuncu olması itibariyle Şampiyonlar Ligi için gerekli bir transferdi. Stoperlerin form durumlarına göre şans bulacaktır.

Gökhan Gönül

Ligin en iyi beklerine sahip olan Beşiktaşımızın yeni sağ beki. Formda olduğu zaman sağ tarafı hem defans hem ofans yönünde etkili kullanabilen Gökhan, bir bek oyuncusu olarak takımın oyun kurmasına da yardımcı olan bir futbolcu. Onun tek sıkıntısı yaşadığı sakatlıklardan dolayı süreklilik sağlayamaması. Eğer sağlıklı bir sezon geçirirse şüphesiz büyük katkı verecektir.

Gökhan İnler

Gökhan İnler uzun yıllar boyunca Türk takımlarının peşinde koştuğu ama transfer edemediği bir futbolcuydu. Beşiktaşımız'a formsuz bir döneminde geldiğini kabul etmemiz gerekiyor. Geçen sene Leicester ile fazla maça çıkmamış olması dezavantajı. Buna rağmen oyunu iki yönlü oynayabilen, teknik kapasitesi yüksek, sert bir futbolcu. Gökhan için verebileceğimiz en güzel örnek Gomez örneği. Gökhan da Şenol Güneş'in ellerinde Gomez gibi tekrar parlayıp takıma katkı verebilir. 

Oğuzhan Aydoğan

Fikret Orman'ın dediği gibi takımın gelecekteki yıldızlarından olması beklenen Oğuzhan'ı daha çok kupa maçlarında sahada göreceğiz. Oldukça yetenekli bir futbolcu olan Oğuzhan, umuyoruz ki adaşından birçok şey öğrenip kendini geliştirebilir.

Utku Yuvakuran

Utku, gelecekte kaleyi emanet edeceğimiz önemli bir yetenek. Beşiktaşımız'a gelmeden önce Atletico Madrid'in izlediği, 17 yaşında Beylerbeyi Kulübü'nde kaleyi koruyan ve kalesine gelen 9 penaltının 8'ini kurtararak dikkat çeken Utku Şenol Güneş'in ellerinde parlayacak.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları