Beşiktaş'a Demba Ba'dan kötü haber!

Beşiktaş'ın Ocak ayı transfer döneminde kadrosuna katmak istediği 28 yaşındaki Senegalli forvet oyuncusu Demba Ba'nın talipleri artıyor.

Beşiktaş'ın Ocak ayında kadrosuna katmak istediği Chelsea forması giyen Senegalli forvet oyuncusu Demba Ba'nın transferinde siyah-beyazlıların işi zorlaşıyor.

Newcastle United'da parlayarak Chelsea'ye transfer olan Senegalli oyuncuyu Arsenal ve Roma'nın da kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Ayrıca Beşiktaş'ın kiralık olarak ara transfer döneminde siyah-beyazlı formayı giydirmek istediği golcü isim ile Monaco, West Ham United ve Valencia kulüplerinin de nabız yokladığı iddia edildi.

Mourinho'nun gelmesiyle birlikte Chelsea'de forma şansı bulamayan 28 yaşındaki oyuncunun kulüpten ayrılmak istediği belirtildi. Chelsea ile 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan Demba Ba'nın bonservis bedelinin 15 milyon euro olduğu kaydedildi.

Geçtiğimiz sezon Premier Lig'de Chelsea forması altında 34 maça çıkan Senegalli forvet 15 gol 4 asistlik bir performansla takımını sırtlamıştı. Bu sezon ise mavi-beyazlılarda fazla tercih edilmeyen Demba Ba ligde 3 maçta forma giydi ve 1 asist yaptı.



Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları