Beşiktaş'tan 10 numara sürpriz! 'İstanbul'a gel Manuel'

Beşiktaş, Roberto Pereyra'yı beklese de iddialı takımların araya girdi ve Arjantinli oyuncunun kafasını karıştırdı. Siyah-beyazlılar ise alternatifi olan Manuel Lanzini trasferinde gaza bastı.

Beşiktaş, Roberto Pereyra'yı bekliyor... Arjantinli oyuncuya imza attırmak istiyor. Serie A'dan Inter başta olmak üzere iddialı taliplerinin olması ise Arjantinli oyuncunun kafasını karıştırmış görünüyor. Bu yüzden siyah-beyazlıları alternatifler üzerinde de çalışmaları hızlandırdı.

ALTERNATİF BULUNDU: LANZINI

İlk hedef bir başka Arjantinli, Manuel Lanzini. Lanzini'nin son olarak görüştüğü Vasco Da Gama'ya hayır demesi eski kulübü River Plate'nin teklifinin mali olarak yetersiz olması Beşiktaş'ı harekete geçirdi. Oyuncunun menajeriyle temas kuruldu. İstanbul'a davet edildi. Oyuncunun bir süre konuk edilmesinden sonra en doğru kararın verilebileceği konusunda tavsyie verildi.

BEŞİKTAŞ'TAN AYNI TEKLİF

Beşiktaş'ın teklifi net. İlk başta yapılan ama Lanzini'nin reddettiği 1.5 milyon euro maaş, 1 milyon euro imza 2+1 yıllık sözleşme. Arjantini o dönemde teklifi reddetti. Ancak şimdi işler değişti. Çünkü beklediği teklifleri alamadı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları