Beşiktaş'ta Zalewski planı!

Beşiktaş, ocak ayı transfer listesinin ilk sırasına Galatasaray'ın anlaşamadığı Nicola Zalewski'yi yazdı. Chamberlain gitmeyince eli kolu bağlanan Kartal, hem orta saha hem de bek oynayabilen Polonyalı oyuncuyu takipte tutacak. İstediği ayrılık gerçekleşirse, Roma'nın kapısını çalacak.

Beşiktaş, ocak ayı transfer listesinin ilk sırasına Galatasaray'ın anlaşamadığı Nicola Zalewski'yi yazdı.

OCAK AYINA KALDI

Kara Kartal, yaz transfer dönemini 8 oyuncuyu kadrosuna katarak tamamladı. Rafa Silva, Ciro İmmobile, Gabriel Paulista, Joao Mario, Felix Uduokhai, Cher Ndour, Emirhan Topçu ve Can Keleş'e imza attıran yönetim, son dakikaya kadar uğraş verdiği sola takviyeyi ise yabancı kontenjanı nedeniyle ocak ayına bıraktı.

CHAMBERLAIN GİTMEYİNCE...

Siyah beyazlılar, kadroda düşünmediği Alexander Oxlade-Chamberlain'i gitmeyince mecburen takıma dahil etti. İngiliz oyuncunun ara transfer dönemine kadar takımda kalması nedeniyle ek bir takviye daha yapılamadı.

ZALEWSKI İLK SIRAYA YAZILDI

Transfer sezonunun yeni bitmesine rağmen siyahbeyazlı takımın idarecileri ve profesyoneller çalışmaları sürdürüyor. Oyuncu izleyen, listeler oluşturan Beşiktaş, ara dönem için Nicola Zalewski'yi listenin ilk sırasına yazdı. Hem orta saha hem bek oynayabilen Polonyalı futbolcuyu bu süreçte takip edecek olan Beşiktaş, istediği ayrılıklar gerçekleşirse ara dönemde 21 yaşındaki oyuncu için Roma'nın kapısını çalacak.



OYUNCU G.SARAY'I İSTEMEDİ

Galatasaray, transferin son saatine kadar Zalewski için büyük uğraş vermiş, kulübünü ikna etmesine rağmen oyuncuda aynı başarıyı gösterememişti. 

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları