Atletico'nun çılgın planı ortaya çıktı

Atletico'da Simeone'nin sezon sonunda yeni bir maceraya atılacağı iddiaları gündemi meşgul etmeye devam ederken; İspanyol devinin, düşündüğü ismin ise Napoli teknik direktörü Maurizio Sarri olduğu kaydedildi.

Atletico Madrid, bu sezon özellikle Şampiyonlar Ligi'nde beklenen performansı sergileyemiyor. Son yıllarda hep Devler Ligi'nde Nisan sonrasını gören ve iki de final kaybeden Simeone'nin öğrencileri; Roma, Chelsea ve Karabağ'ın bulunduğu grupta henüz maç kazanamayarak işini bir hayli zora soktu. 
 
Azeri temsilcisi Karabağ'ı iki maçta da yenemeyen ve evinde Chelsea'ye mağlup olan Atletico'da Simeone'nin sezon sonunda yeni bir maceraya atılacağı iddiaları gündemi meşgul etmeye devam ederken; İspanyol devinin, Simeone sonrası dönem için düşündüğü ismin ise Napoli teknik direktörü Maurizio Sarri olduğu belirtildi.
 
İtalyan teknik adamın Simeone'nin alternatifi olarak görüldüğü yazılan haberde, Arjantinli'nin takımdan ayrılması durumunda Atletico'da ilk ve öncelikli hedefin Sarri olacağı kaydedildi. 

Empoli'den geldiği Napoli'de gösterdiği muhteşem performansla otoritelerin beğenisini kazanan Sarri; takımını Maradona sonrası ilk şampiyonluğuna taşımaya çalışıyor.
Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları