Atletico Madrid mesaj gönderdi

Beşiktaş'ımızın UEFA Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakiplerinden biri olan İspanyol temsilcisi Atletico Madrid Beşiktaş'ımıza mesaj gönderdi.

UEFA Avrupa Ligi’nde Braga’yı elemesi halinde 3. turda Atletico Madrid - Lazio eşleşmesinin galibiyle buluşacak Beşiktaş’a, İspanya’dan mesaj geldi.

Atletico Madrid kulübü yöneticilerinin, siyah-beyazlı kulübü arayarak 3. turda eşleşme dileğinde bulundukları ortaya çıktı. İspanyol idarecilerin, “Kardeş kulübümüz Beşiktaş’la eşleşmekten mutluluk duyacağız. Braga rövanşı için başarılar dileriz” ifadelerini kullandıkları bildirildi.

Beşiktaş, Başkan Yıldırım Demirören’in yeni İnönü Stadı projesinden sonra en çok önem verdiği girişimlerden biri olan ve dünyanın önde gelen kulüpleriyle oluşturulan Alliance ortaklığı kapsamında Atletico Madrid ile kardeş kulüp olmuştu. Siyah-beyazlı idarecilerin, İspanyol kulübüne 3. turda buluşma konusunda aynı dilekleri ilettikleri ifade edildi.

Kartal, Braga’yı 2-0 yenerek rövanş için dev bir adım atmıştı. Arda Turan’lı Atletico Madrid de, İtalya’da 3-1 mağlup ettiği Lazio karşısında tura çok yaklaşmıştı. Beşiktaş ve Atletico Madrid’in 3. turda eşleşmeleri durumunda normalde Şubat ayında yapılması planlanan toplantının 14-15 Mart’ta İstanbul’da gerçekleştirileceği vurgulandı. Beşiktaş ile Atletico Madrid eşleşirse ilk maç 8 Mart’ta İspanya’da oynanacak, rövanş maçı ise 15 Mart’ta İstanbul’da yapılacak.

Siyah-beyazlı yönetici Prof. Dr. Mete Düren, Atletico Madrid ile sezon başı Granada turnuvasında dostluk maçı yaptıklarını hatırlatarak, “Henüz rövanş maçları oynanmadı, ancak Beşiktaş ve Atletico Madrid’in 3. turda eşleşme ihtimalleri oldukça yüksek görünüyor. Bu eşleşme gerçekleşirse İstanbul’daki rövanş maçından sonra Alliance ortaklarımızla bir araya geleceğiz” dedi.
Alliance ortaklığında Beşiktaş ve Atletico Madrid’in dışında Çin’den Shanghai Shenhua, Tayland’dan Muang Thong United, Birleşik Arap Emirlikleri’nden Al Ain, ABD’den Chicago Fire, Meksika’dan Clup America ve Brezilya’dan Internacional takımları bulunuyor.
Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları