"Almeida'ya 'dirsek at' demedik"

Yöneticilerimizden Deniz Atalay, kadro dışı bırakılan oyuncularımızdan mali sorunlara kadar bir çok konuda açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Yönetim ve Futbol Komitesi Üyesi Deniz Atalay, derbiden sonra başkan ve bazı yönetim kurulu üyeleriyle bir değerlendirme yaptıklarını bundan sonraki yol haritası üzerinde konuştuklarını söyledi.
 
BİZ TÜM İMKÂNSIZLIKLARA RAĞMEN BELİRLİ BİR MİKTAR ÖDEME YAPTIK; AYRICA DERBİYİ KAZANSALARDI GELECEK BÜTÜN PARAYI FUTBOLCULARA VERECEKTİK

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan, Almeida ve diğer Portekizli oyuncuların, 4 aydır paralarını alamadıkları gerekçesiyle motive olamadıklarıyla ilgili söylemleri üzerine "Bu futbolcularla yapılan sözleşmeler bizden önceki yönetim tarafından yapıldı. Şartları biz belirlemedik. Göreve başlayalı 1 ay bile olmadı. Buna rağmen biz, karınca kararınca kendi imkânlarımızla, futbolculara belirli bir miktar ödeme yaptık. Ayrıca biz Almeida'ya 'rakibe bilerek dirsek at, 3 maç ceza al' demedik. Almeida kırmızı kart görmeyip, bu maçlarda oynarak kendini gösteribilirdi. Eğer varsa gitme arzusu, bu şekilde daha yüksek olabilirdi. Ayrıca Galatasaray maçını kazansalardı, biz gelecek bütün parayı futbolculara verecektik" dedi.
 
BEBE'NİN KAZANILMASINI İSTİYORUM

Tayfur Havutçu'nun takımdan ayrı çalışmalarını istediği Bebe, Sidnei ve Alves için ise, "5 hafta sonra lig sezon bitiyor. Bu sürede davranışlarını düzeltip, iyi çalışacaklarına inanmıyorum; ama burada Bebe'yi aylrı tutuyorum. Bebe'nin takıma kazandırılması gerektiğine inanıyorum. Bebe, çalışırsa takıma geri dönebilir. Bonservisi için de gerekli çalışmayı yaparız. Bana disiplinli davranırsa başarılı olabilecek bir futbolcu" dedi.
 
ÇOK PARA HARCAMADAN İYİ TRANSFER YAPILABİLECEĞİNİ GÖSTERECEĞİZ

Futbol Kometisi üyesi Deniz Atalay, yönetimin yüzde 20 oranında borçlanma olanağı olduğunu hatırlatarak, "Yaklaşan dönemde futbolcu ve menajer alacaklarını ödemekle yükümlüyüz. Bu konuda ortaya atılan rakamları yüzde yüz diye düşünmek doğru olmaz. Fakat hem futbolcularla hem de menajerlerle çetin bir pazarlık içerisine gireceğiz. Bundan böyle Beşiktaş'ta pahalı transfer dönemi olmayacak. Ben 1 milyon euro vererek, kadroda alternatif olabilecek, takıma doğrudan katkı sağlayamayacak adam almam. Bu parayla Avrupa'dan iyi ve genç futbolcu getiririm. Herkes çok para harcamadan iyi transfer yapılabileceğini, Beşiktaş'ta bu dönemde görecek" diye konuştu.
 
KAZANIP, TARAFTARI SEVİNDİRSİNLER BİZ DE ONLARI SEVİNDİRİRİZ

Trabzonspor maçının zor olacağına da değinen Atalay, "Zor bir maç olacak. Ama artık kolay olanı yok. Biz kalan bütün maçlarda en iyi sonucu almalarını ekibimize söyledik. Bu potansiyel var; ama önemli olan bunu sahaya yansıtmak. Yansıtırlarsa onlar da memnu olur, biz de... Her şey kendilerine bağlı, futbolcular taraftarımızı sevindirdiği sürece biz de onları sevindiririz" dedi.
Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları