Ali Ece'den Weghorst analizi

Beşiktaşımız, Hollandalı golcü Wout Weghorst konusunda gereken hamleleri yaptı. Spor yazarı ve yorumcusu Ali Ece, takımımızın santrfor transferiyle ilgili hamlesini değerlendirdi.

Spor Toto Süper Lig'de gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi verecek Beşiktaşımız Wout Weghorst transferinde sona yaklaştı. Kulübümüzün forvet transferindeki öne çıkan tercihini spor yazarı ve yorumcusu Ali Ece değerlendirdi.

"WEGHORST ÇOK DOĞRU BİR İSİM"

Beşiktaş'ın çok iyi bir fırsat transferine imza atmak üzere olduğunu dile getiren Ali Ece, "Beşiktaş'ın daha net oyunculara yönelmesi gerekiyordu. O açıdan Weghorst çok doğru bir isim. Başkan bu konuyla alakalı konuştu. Alternatifleri de gayet iyi. Alternatifinin kim olduğunu söylemeyeceğim" ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlıların transferde ne istediğini bildiğini ifade eden Ece, "Valerien Ismael nasıl bir santrfor gerektiğini anlamış durumda. Çok doğru bir filtreleme var" dedi.

"BEŞİKTAŞ DOĞRU YOLDA"

Hollandalı golcünün bireysel özelliklerine de dikkati çeken ünlü yorumcu, "FM'de bakıyoruz, yazıyoruz ya özellikleri... Santrfor mu? Evet. Ayrıca dribling yapabiliyor mu? Evet. Kafayla, peynir ekmek gibi gol atabiliyor mu? Evet. Ghezzal'la sırtı dönük ver-kaç yapabiliyor mu? Bunların ışığında santrforda doğru yoldasın demektir" diye konuştu.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları