"Forvet şart"

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, sezon başı olmasına rağmen takımın Fenerbahçe maçında oynadığı futbolu iyi gördüğünü belirterek, ''Ancak daha önce de söylediğim gibi bir forvet alınması şart'' dedi. Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe karşılaşmasında skorun her an Beşiktaş'ın lehine değişebileceğini vurgulayarak, ''Maç her an bizim lehimize de gelişebilirdi. Fakat Fenerbahçe yakalamış olduğu pozisyonu değerlendirmiş oldu. Takımımız genel haliyle iyi ve mükemmeldi, bana göre. Genç oyuncularımız çok ümit verdi. Daha önce de belirttiğim gibi bir santrfora ihtiyacımız var. Gerçi Can ve Batuhan gibi genç oyuncularımızla bu açık kapatılabilir, ama ilk etapta bu boşluğun doldurulması lazım. Çünkü Şampiyonlar Ligi'ne kaldığımız takdirde tecrübeli bir golcüye ihtiyacımız olacak'' diye konuştu.

-''SÜPER KUPA SEZON SONU OYNANMALI''-

Almanya'da oynanan Süper Kupa maçının zamanlamasının uygun olmadığını anlatan Erdoğan, bu önemli maçın sezon sonunda oynanmasının daha iyi olacağını söyledi.

Asbaşkan Erdoğan, takımların henüz hazırlık aşamasında olduğunu belirterek, ''Takımlar henüz tam olarak oturmadı. Böyle bir dönemde ciddi bir karşılaşmanın olması uygun değil. Bu kupa ya ligin bitiminde ya da devre arasında oynanabilir. Bu maç Beşiktaş için büyük sıkıntı oldu. Arka arkaya geldiğinde hesaplarsak, kısa bir sürede 4 önemli maç oynamış olacağız'' şeklinde konuştu.

-''ERTUĞRUL'UN ARKASINDAYIZ''-

Levent Erdoğan, teknik direktörleri Ertuğrul Sağlam'ın şahsen ve yönetim olarak arkasında olduklarını söyledi.

Ertuğrul Sağlam'a karşı olmasının söz konusu olmadığını vurgulayan Erdoğan, şöyle konuştu:

''Kendisi çok iyi bir Beşiktaşlı oluşu, dinamizmi ve çalışkanlığı ile takdir ettiğim bir kişiydi. Ancak Beşiktaş gibi büyük kulübe biraz daha tecrübe kazanarak gelmesini arzu ederdim. Önümüzde yaşanmış bir Rıza Çalımbay olayı vardı. Onun da böyle bir şanssızlığa uğramamasını arzu ettiğim için daha tecrübeli olan Beşiktaşlı olan Samet Aybaba'yı düşünmüştüm. Ona karşı olduğumuzdan değil, onun daha başarılı olmasına yönelik bir arzuydu. Ama takımımızın başına gelmiş bulunduğu ve başarılı çalışmalarını gördüğüm takdirde inşallah endişelerimizi ortadan kaldıracaktır. Endişelerimizi çalışmalarıyla azaltıyor. İnşallah daha da başarılı olacaktır. Sonuna kadar yönetim olarak arkasında ve şahsen destekçisiyim. Beşiktaş'ımıza faydalı olacağına inanıyoruz.''

-''SAĞLAM İLE ENGİN UYUM SAĞLAMALI''-

Erdoğan, Sinan Engin'in menajerliğe getirilmesinin, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile güzel bir denge ve uyum kurmaları halinde çok faydalı olacağını düşündüğünü vurguladı.

Bu dengenin çok önemli olduğunu kaydeden Levent Erdoğan, şunları kaydetti:

''Bu denge sağlanamadığı takdirde, gerek menajerimiz gerek teknik direktörümüz ve dolayısıyla Beşiktaş açısından büyük kayıp ve başarısızlık olur. O bakımdan çok ciddi anlamda bir uyum sağlanması gerekli. Herkes görevini ve yerini bilmesi lazım. Bu sağlandığı takdirde Beşiktaş'ımızın performansının iki katına çıkacağından kimsenin şüphesi olmasın.''

Asbaşkan Erdoğan, taraftarlara da mesaj göndererek, takımın bu sezon göstereceği performansına güvenmelerini, birlik ve beraberliği bozmadan hareket etmelerini istedi.

-''SHERİFF MAÇI ÖNEMLİ''-

Kendileri için önem taşıyan Süper Kupa maçına biraz eksik kadroyla çıktıklarını hatırlatan Levent Erdoğan, Moldova'nın Sheriff takımıyla oynayacakları eleme maçına da büyük önem verdiklerini söyledi.

Erdoğan, artık Sheriff maçına konsantre olduklarını anlatarak, ''Bu maça kilitlendik. 1-0'lık skor avantajımızı iyi kullanacağımızı düşünüyorum. Kullanmak da zorundayız. Buradan başarılı çıktığımız takdirde Zürih maçı da deplasmanda olacak, onu da aşıp Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmaya çalışacağız'' diyerek sözlerini tamamladı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları