Feyyaz'a Beşiktaş'tan olumsuz cevap

İkinci Futbol Ligi (A) Kategorisi'nde yer alan Karşıyaka'da, teknik direktör Feyyaz Uçar, Beşiktaş'tan genç oyuncu Kenan'ı istediklerini, ancak olumsuz cevap aldıklarını söyledi.

Uçar, medya mensuplarıyla sohbet toplantısında bir araya geldi. Kulübün içinde bulunduğu durum nedeniyle transferde çok fazla seçici davranamadıklarını kaydeden Uçar, Denizlispor'dan Taylan ile ilgilendiklerini, Antalyaspor'dan Serkan Bekiroğlu ve Yıldırım Bosna'da oynayan Çaykur Rizesporlu Soner ile anlaştıklarını kaydetti.

Beşiktaş'tan genç oyuncu Kenan'ı alabilmek için genel menajer Mehmet Ekşi ile görüştüğünü ancak olumsuz cevap aldığını anlatan Uçar şöyle konuştu:

''Tigana bu futbolcuyu görmek istediği için transfere onay vermemiş. Onlar da haklı olarak bu sezon gençleri kazanmak istiyor. Tigana'ya gereken şans verilmeli ve gelecek sezon takımın başında kalmalı. Del Bosque de Rıza Çalımbay da Beşiktaş'tan erken gönderildi. Ancak benim bildiğim Rıza bir gün mutlaka Beşiktaş'a dönecektir. Futbolculuk ve teknik adamlık kariyeri başarılarla dolu Tigana'nın Beşiktaş'ta da başarı sağlayacağına inanıyorum. Ancak gözlemlediğim kadarıyla takım sürekli rakibi ortadan zorluyor, kanatlar kullanılmıyor.''

Kendisinin ''3 büyükler'' veya Milli Takım'da görev alma hedefi bulunduğunu, ancak bunları konuşmak için çok erken olduğunu belirten Uçar, Karşıyaka'da gelecek sezon da çalışacağını kaydetti.

Uçar, sezonu küme düşme tehlikesinden uzak kalarak tamamlamayı amaçladıklarını, bunun için öncelikle 7 haftadır kazanamayan takımının bir galibiyet alması gerektiğini söyledi.

Karşıyaka'ya 4'lü defans oynatmayacağını kaydeden Uçar, eldeki futbolcu kadrosunun buna uygun olmadığını 3'lü sisteme döneceklerini belirtti.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları