Fabri'ye %100 destek!

Taraftarımız, Gaziantepspor maçının son bölümünde Vodafone Arena'yı, "Fabri" tezahüratlarıyla inletti. 12. adam, yaptığı kurtarışlarla dikkat çeken İspanyol kaleciye desteğini bir kez daha gösterirken, Tolga Zengin konusunda ısrarcı olan teknik direktörümüz Şenol Güneş'e mesaj gönderdi.

İspanya La Liga ekibi Deportivo La Coruna'yla geçirdiği 3 sezonun ardından Beşiktaşımız'a transfer olan Fabricio Ramirez, yeni sezon hazırlıklarında ortaya koyduğu başarılı performansı sürdürmeye devam ediyor.

Beşiktaşımızın önceki günkü Gaziantepspor mücadelesinde karşılaşmaya ilk 11'de başlayan ve 80 dakika oyunda kalan 28 yaşındaki eldiven Fabri, başarılı hamleleri ve güçlü refleksleriyle taraftarın beğenisini kazandı. Özellikle karşılaşmanın ikinci yarısındaki kurtarışlarıyla dikkat çeken başarılı kaleci Fabri, Vodafone Arena tribünlerinde yer alan taraftarlar, dakikalarca tezahüratta bulunarak desteklerini gösterdiler.

Takım için yaptıkları tezahüratları bir kenara bırakan Beşiktaşımızın 12. adamı, "Fabri" sesleriyle Vodafone Arena'yı inletip Tolga Zengin seçimi konusunda ısrarcı olan teknik direktör Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'e mesaj gönderdi.

'Hepsi değerli...'

Karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ise taraftarların Fabri'ye gösterdiği sevgiyle ilgili olarak, "Oyuncularımızın hepsi değerli. Tolga'yla, Fabri'nin, Utku'nun arasında değer olarak hiçbir fark yok. Fark oynadıkları oyunda" sözlerini sarf etti.

Utku kalede güven verdi

Beşiktaş'ın Beylerbeyispor'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Utku Yuvakuran, önceki günkü Gaziantepspor mücadelesine 80. dakikada Fabri'nin yerine dahil oldu. Görev yaptığı 10 dakikalık bölümde kendisine olan özgüveniyle dikkat çeken 18 yaşındaki genç file bekçisi Utku Yuvakuran, performansıyla teknik direktörümüz Şenol Güneş'i sevindirdi. Maçın ardından konuşan Utku Yuvakuran ise, "Çok çalışmaya devam edeceğim" dedi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları