Evden de kovuluyor! Beşiktaş’tan gönderilmesine karar verilen Okan Koç'a bir darbe de komşularından!

Özel hayatı yüzünden zaten ipin ucundaydı. Ardıçevleri Sitesi Yönetimi, Okan’ın evinde yaşananlardan rahatsızlık duyduğunu dile getirerek adli makamlara başvurunca, Beşiktaş Kulübü’ne gelen dilekçe ipini çekti. Özel yaşamı yüzünden Beşiktaş’tan gönderilmesine karar verilen genç futbolcu Okan Koç, özel yaşamı yüzünden bir darbe daha yiyor. 22 yaşındaki Okan, evinden de kovuluyor. Bir yıl önce Türkiye’de transfer gündeminin yıldızı olan Okan’ı kadrosuna katmak için G.Saray ile Beşiktaş birbirine girmişti. Sonunda 2 milyon 600 bin dolara malolarak Beşiktaş’a transfer oldu.

Ne var ki, akışına kapıldığı çılgın gece yaşamı ve düzensiz hayatı ona Beşiktaş’ın kapılarını kapatırken, kendi evinden de çıkarılmasını gündeme getirdi. Beşiktaş Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören ve Futbol Şube Sorumlusu Kıvanç Oktay, geçen sezon kendini gösteremese de gelecek vaadeden Okan’ın yeni teknik direktör Del Bosque ile uslanarak bir çıkış yapacağını umuyordu.

Dilekçe her şeyi bitirdi

Ancak genç futbolcunun ikamet ettiği Ardıçevleri Site Yönetimi’nin imzalı dilekçesi ile şaşkına dönüldü. Dilekçeyle, Okan’ın bir yıl önce 180 bin dolara aldığı Ardıçevleri’ndeki evinde uzun süreden beri ağabeyi ve arkadaşları ile sabahlara kadar süren partiler düzenlediği, bu yüzden komşuların rahatsız olarak uykularının kaçtığı, jandarmaya şikayet edildiği gibi bir dizi tatsızlık su yüzüne çıktı.

Dilekçede, ‘Ardıçevleri Sitesi 54/2 nolu villanın, aile ortamına yakışmayacak tarzda, etrafı rahatsız edecek şekilde her gün çok sayıda uygunsuz görünümlü insanlar fuhuş maksatlı kullanılması nedeniyle müştekiyiz’ deniliyor ve Okan’ın siteden atılması isteniyordu.

Geç bile kalındı

Ardıçevleri Sitesi sakinleri 1.5 ay önce hazırladıkları bu şikayet dilekçesini adli makamlara iletirken, bir kopyasını da Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ve Futbol Şube Sorumlusu Kıvanç Oktay’a göndermişlerdi. Bu gelişme üzerine de Beşiktaş yönetimi, Okan’ın ipini çekmekte fazla düşünmedi.

Okan’ın Beşiktaş’a gelmesinde önemli pay sahibi olan eski menajer Sinan Engin ise konuyla ilgili şu yorumu yaptı: ‘Okan düzensiz yaşıyor. Aklı başına gelsin diye çok çalıştım, ama başarılı olamadım. Kulüp doğru bir karar verdi. Gönderilmesi geç alınmış bir karar’ dedi.

Ardıçevleri Sitesi Yöneticileri, Beşiktaşlı futbolcu Okan Koç’un durumu ile ilgili olarak genç futbolcunun anne ve babası ile görüştüklerini, fakat aldıkları yanıt karşısında hayrete düştüklerini açıkladı. Yöneticiler, ‘Okan Koç’un annesine, Ardıçevleri’nde Ergün Penbe ve Kerem gibi başarılı futbolcuların da oturduğunu belirttik. Fakat Okan’ın annesi ‘Biz mütevazı mahalle arasında oturuyoruz. Okan’ın rahat etmesi için oradan ev almasını istedik. Oğlum ünlü ve profesyonel futbolcu. Yaptıklarına göz yumacaksınız’ karşılığını verdi. Çok üzüldük’ dedi.

İŞTE O DİLEKÇE

Ardıçevleri Site sakinleri toplu olarak hazırladıkları şikayet dilekçesini Beşiktaş yönetimine verirken, adli makamlardan bu oyuncunun siteden atılması konusunda gereken işlemlerin yapılmasını istediler.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları