Eto'o'nun transferi için açıklama

Başkanımız Fikret Orman, uzun bir süre siyah-beyazlı takımın transfer gündeminde yer alan Samuel Eto'o hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkanımız Fikret Orman, uzun bir süre siyah-beyazlı takımın transfer gündeminde yer alan Samuel Eto'o hakkında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaşımızın Eto'o sürecinde bir duruş sergilediğini dile getiren Orman, "Eto'o da son anda vazgeçilmiş bir durum yoktur. Beşiktaş'ın bir duruşu vardır. Biz ne söylediysek onun arkasında durmaya çalıştık. Eto'o çok kaliteli bir oyuncu ama çok fazla oyuncu olması takımımızın dengesini bozabilirdi. Birisini şans verdiğinizde başkasını kaybedebiliyorsunuz. Bizim Cenk'ten de beklentimiz çok yüksektir. Eto'o umarım mevcut takımında başarılı olur" dedi.

Samuel Eto'o'nun paralelerinde Mustafa Pektemek hakkında da konuşan Orman, "Mustafa'nın gitmesinden de geri dönmesi adına çok mutluyum. Geçen sene oynayamadığı için üzülüyorum. Bu sezon ile alakalı 12 milyon euro üzerinde transfer geliri elde ettik. 6 milyon euro civarı harcadık. Şu an transfer ile alakalı elimizde bir bütçe var. Bizim amacımız oyunculara zamanında parasını ödemek ve şu an bunu yapabiliyoruz." şeklinde konuştu.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları