Engin'e sağduyu çağrısı

Beşiktaşımız'ın Başkanı Yıldırım Demirören’den tribünlerin protesto ettiği Sinan Engin’e sağduyu çağrısı yaptı. Demirören, dün sabah bir görüşme yaptığı Sinan Engin’e, "Beşiktaş’ı yıpratmak isteyen bazı kesimler, şahısları kullanarak olay çıkarmak istiyorlar. Bunlara izin vermeyeceğiz. Sen onlara aldırma. Sağduyulu ol. Yapılanlara aldırıp moralini bozma" dedi.

Hürriyet Gazetesi'nin 13 Ağustos tarihli haberine göre, Beşiktaş dernek ve grupları, menajer Sinan Engin’in sözlerine sert tepki gösterdi. Kongre üyesi Aslan Emre, "Beşiktaşlılık duruşuna Sinan Engin’in söylemleri yakışmıyor. 2004’te kaçan şampiyonluğun nedenlerini bildiği halde açıklamadı. Göreve gelmeden önce başkanı ve yönetimi eleştirdi. Takımı ve yönetimi eleştirirken Beşiktaşlı değildi de 50 bin dolar maaş verilip menajer olunca mı Beşiktaşlı oldu?" dedi.

İnönü Stadı’nda Sinan Engin aleyhine pankart açan Çarşı Grubu yetkilileri, "Önümüzdeki maçlarda da pankartlarımız olacak. Bakalım kim engelleyecek? Sinan Engin, Beşiktaş taraftarından özür dilemeli. Aksi taktirde sezon bitimine kadar protestolarımız sürecek" dedi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları