Engin operasyonu!..

Beşiktaş Yönetimi, Gülnaz Arsel'in istifasından sonra Sinan Engin operasyonuyla sarsıldı. Başkan Yıldırım Demirören, Kenan Öner, Ertunç Soğancıoğlu ve Celal Kolot ile bir araya geldikten sonra yaptığı açıklamada, futbol şubesini lağvettiğini söyledi. Kolot'un yıpranması nedeniyle bu kararı aldığını belirten Demirören, genel idari menajer olarak göreve başlayacak Sinan Engin hakkındaki kararı yönetimin vereceğini kaydetti.

Kolot'un 30 yıllık arkadaşı olduğunu belirten Demirören, "Celal Kolot sağ kolum olarak yönetimdeki görevine devam edecek. Şu an futbol şubesi tamamen bana bağlı. Maç 90 dakika ve kamuoyu 1-0 önde ama biz maça devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Bu arada Kolot'un önce istifa etmeyi düşündüğü, ancak Yıldırım Demirören'le görüştükten sonra geri adım attığı vurgulandı.

Beşiktaş'ın eski menajeri olan Sinan Engin'in bugün İstanbul'a gelerek işbaşı yapacağı kaydedildi. Demirören'in ısrarlarını kıramayan Engin'in futbolun tek yetkilisi olacağı, istifa etmediğini açıklayan menajer Ali Gültiken'in ise görevden alınacağı öğrenildi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları