Emre şoku atlatamadı

Maldiv Adaları'nda büyük korku yaşayan Emre Aşık, sahildeki evinden annesinin yanına taşındı. Emre'nin şoku atlatması için psikolojik tedavi görmesi gündemde.

Maldiv Adaları'da depremden sağ salim kurtulan Emre Aşık ve kız arkadaşı Aysun Kayacı, şimdi yaşadıkları büyük korkuyu üzerlerinden atmaya çalışıyor. Önceki akşam THY'ye ait özel bir uçakla Türkiye'ye dönen Emre, öncelikli olarak Çengelköy'de sahilde bulunan evinden annesinin yanına taşındı. Tecrübeli oyuncu, şoku atlatana kadar bir süre burada kalacaklarını söyledi.

Yaşadıklarının gözünün önünden bir türlü gitmediğini ifade eden Emre, "Mucize eseri hayatta kaldık. Allah kimseye böyle acı yaşatmasın. Hala o kâbusu yaşıyoruz. Gece annem sifonu çekince, Aysun'la birlikte dalga sanıp, yerimizden fırladık. Bu durumu nasıl aşacağımızı bilmiyorum."

Bu arada Beşiktaş yönetimi, sağlık ekibini, seferber etti. Doktor Ayhan Optur, Emre'yi yakın takibe alırken, ilk müdahaleler yapıldı. Gerekirse psikolojik yardım uygulanacağı belirtilirken, spor direktörü Erdil Arpacı, Emre'nin Antalya'da yapılacak kampa kadar hazır olacağını söyledi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları