"Dört gözle Fener'i bekliyorum"

Beşiktaş'ın Norveçli golcüsü Carew, ilk yarıda oynadıkları F.Bahçe maçını ve attığı golü unutamadığını söyledi. Yıldız futbolcu, "F.Bahçe'yi kendi seyircisi önünde yenecek tek takım Beşiktaş olacaktır. Ben de o maçta iki gol birden atacağım." diye konuştu.

Beşiktaş'ın golcü futbolcusu John Carew, Kadıköy'de oynanacak F.Bahçe derbisini dört gözle beklediğini belirterek Sarı-Lacivertli takıma, biri ayakla biri de kafayla olmak üzere iki gol atacağını söyledi. Beykent Üniversitesi'nde panele katılan Beşiktaşlı oyunculardan John Carew, Çağdaş Atan ve Tayfun Korkut, her maçı kazanmak için çaba göstediklerini vurgulayarak, F.Bahçe'yi sahasında yenecek tek takımın Beşiktaş olduğunu iddia ettiler.

Norveçli golcü, F.Bahçe ile ligin ilk yarısında oynadıkları maçı unutamadığını belirterek "Biz Sarı-Lacivertli takımı evinde yenecek tek ekibiz. Ligin ilk yarısında F.Bahçe'ye attığım golü hâlâ unutamadım. Bu sefer de gol atacağım. " dedi.

Türkiye'den ayrılmayı düşünmediğini ifade eden Carew, "Ben Türkiye'de mutluyum. Taraftarın benden beklentisini biliyorum, bunlara karşılık vermeden gitmek istemiyorum. Weah ve Henry'yi çok beğeniyorum. Henry ile top oynamak isterdim. Kendisi çok yakın arkadaşım ancak Beşiktaş forması giyerse beraber oynayabiliriz. " dedi. Carew, Ribery'yi tanımadığını ama Alex'in iyi bir futbolcu olduğunu vurgulayarak en beğendiği Türk futbolcunun ise Nihat Kahveci olduğunu kaydetti.

Beşiktaş'ta ekol olan Pascal Nouma'nın saha dışında hareketlerini yapmasının zor olduğunu belirten golcü futbolcu, "Pascal'ın karizmasına sahip olmak isterdim. " diye konuştu. Beşiktaş taraftarının ortaya koyduğu ambiansı ise hiçbir yerde görmediğini söyledi.

Tayfun ile Çağdaş ise ligde iddiaları bulunmamasına rağmen, F.Bahçe'yi yeneceklerini söyledi. Her iki futbolcu da Carew gibi bunu yapacak tek takımın Beşiktaş olduğunu iddia etti.

Bu arada Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Ankaragücü Teknik Direktörü Yılmaz Vural'ın Sakaryaspor maçında yaptığı hareketleri doğru bulmadığını belirterek, "Ben mümkün değil öyle şeyler yapmam.'' şeklinde konuştu.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları