"Dönme vaktim geldi"

Beşiktaş'ın yanısıra Avrupa'dan da transfer teklifleri alan golcü futbolcu, Denizlispor'la bir yıllık sözleşmesi bulunduğunu belirterek, "Denizlispor'da çok iyi 2 sezon geçirdim. Beşiktaş'ın beni transfer etmek istemesi gurur verici. İlk transferimi yine Beşiktaş'a yapmıştım. Rıza Çalımbay'ın beni istemesinden büyük gurur duyuyorum" dedi. Transferinin gerçekleşebilmesi için iki kulübün anlaşması gerektiğini belirten Ersen Martin, "Kulüplerin anlaşması durumunda her futbolcu gibi ben de İstanbul'da dönmek istiyorum" dedi. A Milli Futbol Takımı'na Anadolu'dan çağırılan tek futbolcu olmanın kendisi için onur verici bir durum olduğunu belirten Ersen Martin, "Büyük takımların lobileri daha iyi. Basın daha fazla destek veriyor. Giray Bulak ile transferimi görüştüm. Kendisi de bana artık transfer olma dönemimin geldiğini söyledi. Giray hocam bana çok şeyler kattı. Denizlispor'da kendimi çok geliştirdim. İnşallah sezon sonu, çok sevdiğim ve bana çok şeyler katan Denizlispor'dan Beşiktaş'a transferim söz konusu olacak" dedi.

Denizlispor'da kalan son 8 maçını iyi değerlendirmek istediğini belirten Ersen Martin, "İyi futbolumu sezon sonuna kadar sürdürüp, Denizlispor'a daha fazla para kazandırarak transfer olmak istiyorum" dedi. Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'a övgüler yağdıran Ersen Martin, "Rıza Çalımbay benim futbola dönmeme büyük katkı sağladı. Bana güven verdi, kendime güvenimi kazandırdı. Rıza hoca ile her futbolcu çalışmak ister. Bence her açıdan mükemmel bir hoca. Futbolcuyla konuşma ve motive etme açısından her futbolcunun çalışmak istediği bir teknik direktör. Beşiktaş'a gitmek istememin en önemli faktörlerinden biri Rıza Çalımbay'ın takımın başında olmasıdır" dedi.

Son 3 sezonda Denizlispor'da en çok gol atan futbolcu olduğunu belirten Ersen Martin, "Geçen sezon 13 gol attım, bu sezon da bu rakama ulaşmayı hedefliyorum. Aldığım cezalar sebebiyle bu sezon 6-7 maç oynayamadım. Bu da beni olumsuz yönde etkiledi. Ancak ben, iyi bir transferle kendime hedef koyacağıma inanıyorum. Türkiye'de en azından bir defa gol kralı olmak istiyorum. Hocalarım da bana bu konuda güveniyorlar. Artık hırçın Ersen olmayacak. İnşallah iyi bir takımda gol kralı ünvanını kazanırım" dedi. Beşiktaş'ın çok iyi ve kaliteli bir takım olduğunu belirten Ersen Martin, "Beşiktaş'ın yanısıra Avrupa'dan da birkaç takımdan ciddi transfer teklifleri aldım. Son haftalarda sürekli izlendiğimi biliyorum. Ancak Rıza Çalımbay'ı çok iyi tanıdığım için tercihimi Beşiktaş'tan yana kullanmayı düşünüyorum. Rıza Çalımbay bana 2 defa transfer yaptırdı. Beşiktaş Kulübü transferim konusunda çok ısrarcı. İnşallah transfer görüşmeleri tatlıya bağlanır" dedi.

Başarılı futbolcu Ersen Martin boş zamanlarını Almanya'dan gelen kardeşi Erdinç ve yeğeni Musa Martin'le birlikte geçiriyor.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları