Divan Kurulu'nda borç tartışması

Beşiktaş Kulübü'nün olağan divan kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıda, denetleme kurulu ile yönetim kurulunun açıkladığı borç miktarlarının birbirinden farklı çıktığı gözlenirken, Denetleme Kurulu Başkanı Uğur Büyükbalkan, görevini iyi yapamadığının düşünülmesi durumunda istifa edebileceğini söyledi.

Beşiktaş Spor Kulübü'nün olağan divan kurulu toplantısı The Ritz Carlton Oteli'nde gerçekleştirildi. Divan Kurulu üyelerinin özellikle kulübün borçlarıyla ilgili net açıklamalar yapıldığı iddiası üzerine kürsüye gelen Denetleme Kurulu Başkanı Uğur Büyükbalkan, Beşiktaş A.Ş. ve derneğin toplam 68 milyon dolar borcu bulunduğunu belirterek, "Görevimizi iyi yapmadığımızın düşünülmesi durumunda istifa edebilirim" dedi. Bu konuşmanın ardından söz alan Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner de SPK'Ya açıklanan borç miktarını Beşiktaş A.Ş. adına 38 trilyon lira, dernek adına ise 7 milyon dolar olarak açıkladı. Öner, kulübü devraldıkları dönemin daha altında borçlarının bulunduğunu belirtti.

Toplantıda, Beşiktaş Yönetim Kurulu'ndan Kıvanç Oktay, Yahya Kemal Gencer, Murat Aksu, Kenan Öner, Murat Ürünsak, Süleyman Eren, Fikret Ercan, Hüseyin Yücel ve Sinan Vardar da hazır bulundu.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları