Derbi alarmı

Rıza Çalımbay, takımın yavaş yavaş istediği düzeye geldiğini vurgulayıp, Galatasaray karşısında sakin ve inançlı oynayacağız dedi 

Ligde üst üste 8’inci galibiyetini alan Beşiktaş, yoluna emin adımlarla ilerliyor. Sakaryaspor engelini zor da olsa aşarak, 3 puan zincirine bir halka daha eklemeyi başaran Siyah - Beyazlılar’da gözler, cumartesi günü Ali Sami Yen’de oynayacakları Galatasaray derbisine çevrildi. Teknik direktör Rıza Çalımbay, takımın yavaş yavaş istediği raya oturmaya başladığını belirterek, hem Sakarya maçını değerlendirdi, hem de derbideki hedeflerini açıkladı.

“İkinci yarı itibari ile ligin en zor ve güçlü takımlarına karşı oynayıp kazandık” diyen başarılı hoca, şunları söyledi: Artık Sakarya gibi takımlar, ligdeki durumuna göre herşeylerini sahaya verip, agresif oynuyorlar. Şimdi Galatasaray derbisini düşünüyoruz. Sakin ama galibiyet için emin ve inançlı olarak, üç puan mücadelesi yapacağız. Yüksek tempolu maçlar bizi bekliyor. Hedefimiz kalan tüm maçları kazanıp ligi en üst seviyede bitirmek.”

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları