Demirören söz aldı

Başkanımız Yıldırım Demirören, dün sabah Nevzat Demir Tesisleri'nde son derece keyifli göründü. Başkan, Ertuğrul Sağlam'dan Şampiyonlar Ligi sözü aldı.

Yönetimdeki anlaşmazlıkların ve yabancı transferler çalışmalarının stresi ile zor günler geçiren Başkan Yıldırım Demirören, son gelişmelerden sonra iyice rahatladı. Peşpeşe yıldız transfer bombalarını patlatarak güçlü bir kadro oluşturan Demirören, dün sabah geldiği Nevzat Demir Tesisleri'nde oldukça keyifliydi. Sabah idmanını, eski yönetici ve sağlık kurulu başkanı Mete Düren ile birlikte izleyen Başkan, bir yandan kahvesini yudumladı, bir yandan kahkahalar attı.

Avrupa'da başarı sözü

Genel Menacer Ali Gültiken ile de bir süre sohbet eden, çalışmalar ve takımın son durumu hakkında bilgi alan Demirören, duyduklarından ve gördüklerinden hayli memnun kalarak, teknik heyet ve futbolculardan şampiyonlar Ligi gruplarına kalmalarını istedi. Başkan, BJK Süleyman Seba Fulya Projesi'nde bugüne kadar yapılan çalışmalarla ilgili Fulya'da pazartesi saat 15.00'te detaylı bir basın toplantısı düzenleyecek. Toplantı sonrasında ise proje basın mensuplarına gezdirilecek.

Ve insan manzaraları!

Bu arada Ertuğrul Sağlam, yaklaşık 2 saat süren sabah antrenmanında takımı ikiye ayırdı. Bir grup sahada hafif tempolu kondisyon ve çabukluk çalışması yaparken, diğer grup ise salonda ağırlık çalışmasına tabi tutuldu. İdman sonunda futbolcular rahatlamak için ayak havuzuna girerken, Fransız Cisse'nin iç çamaşırıyla ortalıkta dolaşması dikkati çekti. Ayrıca, futbolcular Delgado'nun kardeşi Martin ile de bir süre şakalaştı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları