Demirören; "Hesap soracağım!"

Demirören, "BJK İnönü Stadı için ihale yoluyla anlaştığımız güvenlik şirketi ile sözleşmemizi son yaşanan olay nedeniyle feshettik. Şirket hakkında yüklü bir tazminat davası açtık. Eğer göreve karışan başkaları varsa da araştırıyoruz. Hata istemiyorum. İnönü Stadı'nda olay çıkaranı yakarım" diye konuştu.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, göreve geldiklerinden bu yana her hafta kendilerini olayların içinde bulduklarına değinirken, son Sakaryaspor maçında yaşanan olayların üzerine titizlikle gittiklerini ve sert kararlar aldıklarını söyledi. Demirören, "BJK İnönü Stadı'nda yaşanan olaylar nedeniyle çok üzgünüz. Stat için ihale yoluyla anlaştığımız güvenlik şirketi ile sözleşmemizi son yaşanan olay nedeniyle feshettik" dedi.


Güvenlik şirketiyle ilgili yargı yolunu da seçtiklerine değinen Demirören, "Şirket hakkında yüklü bir tazminat davası açtık. Eğer göreve karışan başkaları varsa da araştırıyoruz. Bu konuda çok hassasım. Hata istemiyorum. İnönü Stadı'nda olay çıkaranı yakarım. Bu olaylar konusunda gerekenlerden hesap soracağım" diye konuştu.

Ligin ikinci yarısında futbol takımlarının belli bir istikrar yakaladığını belirten Demirören şunları söyledi: "Cumartesi günü Galatasaray ile oynayacağımız derbi futbol açısından nefesleri kesecek. Çünkü Türkiye'nin en iyi kadrolarına sahip iki ekip karşılaşacak. Türkiye'de hayat duracak. Biz BJK İnönü Stadı'nda sarı kırmızılı yönetimi centilmence karşıladık. Onlar da bizi aynı sevgi ve duygu ile karşılayacaklar. Ali Sami Yen Stadı'nda yönetimler, taraftarlar ve futbol takımları arasında Fair-Play gösterisi izlenecek.

Gelecek sezon için Futbol Şube Sorumlumuz Kıvanç Oktay, Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay ve transfer tarama ekibimiz sürekli çalışıyor. Önümüzdeki yıl yurt dışı ve içinden tribünleri heyecanlandıracak takviyeler yapacağız. Şu anki kadromuz mükemmel. Kadromuzu geniş tutacağız. Türkiye Ligi'nde şampiyonluk konusunda kimse kesin birşey söyleyemez. Çünkü dengeler her an bozulabilir.

Carew için devre arasında inanılmaz teklifler geldi. Ama biz istikrarı düşündüğümüz için hiç bir oyuncumuzu satış listesine koymadık. Hafta sonu yaptığımız Olağan Mali ve İdari Genel Kurulumuz'da herkese örnek bir görüntü çizdik. Herkes fikirlerini özgürce söyledi ve demokrasi dersi verdik. Beşiktaş tarihi boyunca örnek olmuş olmaya da devam edecektir. Beşiktaş'ta muhalefet yok. Hizmet için yarış var. Fikret Orman benim arkadaşımdır. Destek vermesi beni mutlu etti." 
 

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları