Demirören Ankara'da şov yaptı!

Kurmaylarıyla birlikte gittiği Ankara'da Başkentli kongre üyelerine projelerini anlatan başkan adayı Yıldırım Demirören, büyük destek aldı...

Kongrenin güçlü adaylarından Yıldırım Demirören’in dünkü durağı Ankara’ydı... Kurmaylarıyla birlikte Başkent’e giden ve burada Yargıtay Başkanı ile makamında görüşen Demirören, daha sonra eski yönetici Latif Ayaz’ın organize ettiği geceye katıldı. Shereton Oteli’ndeki geceye rekor sayıda katılım olurken, projelerini anlatan Demirören kongre üyelerinden seçim öncesinde destek istedi.

Beşiktaş’ı düştüğü kâbustan çıkaracak ekibiyle, maddi ve manevi güçle göreve talip olduklarını belirten Yıldırım Demirören, alkışlar arasında yaptığı konuşmasında şu görüşlere yer verdi: “Daha önce görevdeyken yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. İlk hedefimiz Beşiktaş’ı Avrupa’da konuşulan bir kulüp haline getirmektir. İçerde ise tüm projeleri bitirip, büyük yatırımlara imza atacağız.”

“Listemizi kamuoyuna açıklamaya başlayacağım. İmzası kurumamış birşeye oldu demem. Matthaeus ile anlaştık. Ancak Macaristan’da iki yıllık sözleşmesi daha var. Alman teknik adamın kongremiz sona ermeden böyle bir açıklama yapmaması da doğal.” Bu arada Antalyalı kongre üyeleri seçimde Demirören’e destek olacaklarını açıkladı. Üyeler adına konuşan Ahmet Özkaya, kulübü bu durumundan Demirören’in kurtarabileceğini söyledi.

 

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları