Del Bosque'den mektup var!

İspanyol çalıştırıcı, Yıldırım Demirören'e kulübe olan sevgi ve bağlılığını kaybetmediğini belirtirken, basında kendisine ait olmayan ifadelerin yer aldığını, Beşiktaş'a zarar verme amacıyla hazırlanmış olayların geliştiğini belirtti.

Beşiktaş'ın eski İspanyol teknik direktörü Vicente del Bosque, başkan Yıldırım Demirören'e mektup yazarak kulübe ve camiaya olan sevgisini dile getirdi. Del Bosque siyah beyazlı kulüp ve camia için hiçbir zaman kötü konuşmadığını ifade etti. İşte Del Bosque'nin Demirören'e yazdığı mektup:

Sayın Başkan,

Sizinle İstanbul'da vedalaştıktan sonra hem kendim hem de ailem adına Türkiye'de geçirdiğimiz süre boyunca bize karşı gösterdiğiniz muhteşem yaklaşım ve ilgiden ötürü şahsınıza bir kez daha teşekkür etmek amacıyla size bir mektup göndermeyi bir kaç gündür planlıyordum.

Gerçek olan şu ki, hem kişisel hem de mesleki anlamda çok minnet duymaktayım. Kulübün sözleşmemi feshetme kararını etkileyen nedenlerin bizi buralara getirmiş olmasına rağmen, size ve kulübe karşı hissettiğim sevgi ve bağlılığımı asla kaybetmediğimi belirtmeliyim.

Gerçekle ilgisi yok

Size veda ederken de söylediğim gibi ve sürekli de belirttiğim gibi, hem İstanbul'da kaldığım süre zarfında, hem de ayrıldıktan sonra geçen günler içerisinde herhangi bir kişi hakkında kötü bir konuşma yapmam için herhangi bir sebebim olmamıştır. Bu bağlamda, bana medyada, kanımca, tamamen benim itibarımı zedeleme ve bu şekilde de Beşiktaş'a zarar verme amacıyla hazırlanmış bazı olayların meydana geldiğini ilettiler.

Bazı konular, gerçekle hiçbir ilgisi olmaksızın karışıklık ve huzursuzluğu daha da provoke etmek ve kısaca ortamı zehirleme amacıyla yönlendirilmiştir. Hatta bana hiçbir anlam ifade etmeyen beyanlar yapmış olduğum dahi söylendi. Çeşitli durumlarda da üzerinde tartışmış olduğumuz üzere ve sizin de bildiğinizi gibi takım oldukça büyük bir çaba sarf etmiş ve bu sezon ciddi ve profesyonel bir iş çıkartmıştır. Ancak, şu ana adar elde edilen derecelerin de gösterdiği gibi, sadece dördüncü sıraya kadar gelebilmişlerdir ve bunun da, Beşiktaş'ın Türkiye'nin dördüncü kulübü olduğu şeklinde iddia edilen ancak yapmamış olduğum beyanatlarla hiçbir ilgisi de yoktur.

Herkes bilmelidir ki, Beşiktaş gerek tarihiyle gerek organizasyonuyla, gerek yarattığı etkiyle ve gerekse de taraftarıyla Türkiye'deki en büyük takımlardan biridir ve ben de bu takımın teknik direktörü olarak çalışmış olmaktan çok büyük bir gurur duymaktayım.

Biz hala dostuz

Gerçek olan şudur ki, şu anda bizi birbirimizden ayıran ihtilafa rağmen ve bu ihtilafın da ilgili kuruluşlarca nasıl sonuçlanacağına bakılmaksızın, her zaman ailenizi ve bana sevgiyle yaklaşmış olan Yönetim Kurulu’ndan, çalışanlardan tüm oyunculardan ve tüm Beşiktaş ailesinden gördüğüm yardımları her zaman güzel anılarla hatırlayacağım.

Başkan Demirören, İspanyol hocanın mektubu karşısında duygulandığını belirtirken, "Yönetim olarak Del Bosque üzerinde olumlu bir hava bıraktığımız için mutluyum. Kendisi ile her zaman dostuz. Siyah beyazlı kulübe, yönetime ve futbolcularına karşı her zaman tutarlı olan Del Bosque'nin hiçbir zaman olumsuz düşüncede olmadığını anlatmasına sevindik" dedi.

Türkiye, Del Bosque’yi hırçınlaştırdı

BEŞİKTAŞ’ın eski teknik direktörü Del Bosque’nin, Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra sürekli Real Madrid aleyhine konuşması üzerine, İspanyol medyası, ‘"Türkiye Del Bosque’nin huyunu değiştirdi. Del Bosque hiç bu kadar konuşmazdı. Hocamızı dönüşünde çok hırçın bulmaya başladık" şeklinde yorumlar yaptı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları