Dedikodular canımı acıttı

Beşiktaş’ın asist makinesi Kerem Tunçeri’nin önce Daçka, sonra ULEB Cup’ta Kazan deplasmanına gitmemesi, Koç Murat Didin’in Tunçeri’nin evine gidince, Kazan uçağını kaçırması ve takımının başında maça çıkamaması, basketbol kulislerinde bomba gibi patladı! Kimi Kerem’in parasını alamadığı kimi de Beşiktaşlı yöneticiler transfer izni vermediği için, bu maçlara çıkmadığını öne sürdü.

Gerçekleri anlatmak için AKŞAM’ı seçen Tunçeri “Günlerdir kıpırdamadan yatıyorum. Hemen bir şeyler yakıştırıyorlar. Oysa, belim çok kötüydü. Kazan’a gidemeyeceğimi Menajerimiz Mert Ağabey ve yöneticimiz Şenol Bey’e ilettim. Şenol Bey gitmem için ısrar etti. Durumumu anlayınca, kalmamı söyledi. Koçumun da haberi vardı. Beşiktaş’taki performansım, her şeyin ispatı. Mutsuz oyuncu o kadar asist yapar mı?” dedi.

ULEB Cup kulüplerinden İspanyol Etosa’nın transfer teklif ettiği söylenen Kerem şöyle devam etti: Geçen ay 3 Euroleague kulübünden teklif aldım. Yöneticilerimle görüşmedim bile. Beşiktaş’ın çıkarını gözetmeden, rızası olmadan, hiçbir yere gitmem. Sakatlığımda çok ıstırap çektim ama dedikodular kadar acıtmadı. Taraftarım merak etmesin, bugün Telekom’a karşı oynayacağım.”

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları