Cordoba kadro dışı...

Geçtiğimiz hafta Malatyaspor karşılaşmasında yedek kulübesinde oturan deneyimli file bekçisi, G.Birliği maçı kadrosuna alınmamasına sert tepki gösterdi ve tesisleri sinirli bir şekilde terk etti.

Beşiktaş’ta Cordoba krizi yaşanıyor... Siyah beyazlı takımın teknik direktörü Vicente Del Bosque geçtiğimiz hafta Malatyaspor karşılaşmasında yedek kulübesinde oturttuğu Kolombiyalı file bekçisini Gençlerbirliği maçının 18 kişilik kadrosuna almadı. İspanyol teknik adamın kararına sert tepki gösteren Cordoba ise tesisleri sinirli bir şekilde terketti.

Deneyimli çalıştırıcı, Cordoba ile ilgili kararı dün sabahki antrenman sonrası aldı. Yardımcıları ile bir toplantı yapan Del Bosque, Kolombiyalı file bekçisinin istikrarsız bir tablo çizdiğini ve uyarılarına rağmen riskli hareketlerini sürdürdüğünü söyledi. Kalecinin bir takım için çok önemli olduğunu belirten İspanyol teknik adam şöyle konuştu: ‘Cordoba’nın geçen sezon oynadığı karşılaşmaların kasetlerini dikkatle izledim. Riskli hareketlerinden dolayı birçok kolay gol yemiş. Kendisine takıma katıldığında daha basit oynamasını söyledim. Ancak aynı hareketlerini sezon öncesi Avsutruya ve Almanya’da yaptığımız hazırlık kamplarında da sürdürdü. Böyle oynayan bir Cordoba’ya görev veremem’

Futbol Şube Sorumlusu Kıvanç Oktay ise siyah beyazlı takımın tek patronunun Del Bosque olduğunu söyledi. Sergen’in de geçen hafta kadroya alınmadığını ancak sesini çıkarmadığını belirten Oktay, ‘Herkes Del Bosque’nin kanunlarına uymak zorunda. Cordoba değil kim olursa olsun hocaya saygı göstermeli ve çok çalışıp istediklerini yapmalı’ dedi. 
 

 

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları