Çok heyecanlı!

Beşiktaş’la idmanlara çıkan Ahmet Dursun’un içi içine sığmıyor. Kendisine verilen bu fırsatın değerini ve anlamını çok iyi kavradığını belirten golcü futbolcu, “Öncelikle başkan Yıldırım Demirören, asbaşkan Kıvanç Oktay ve teknik direktör Vicente del Bosque’ye bu anlayışlarından ötürü yürekten teşekkür ederim. Bana kucak açan camiaya minnettarım ve kendimi yeniden kanıtlayıp, onlara bu şekilde teşekkür edeceğim” dedi. Dursun şunları söyledi:

“Daha önce de defalarca söylediğim gibi, Türkiye’de Beşiktaş dışında başka bir takımda oynamak istemiyorum. Zaten bu nedenle yurt dışına gittim. Geri dönersem de, oynayacağım takımın Beşiktaş olacağını söylemiştim. Beşiktaş’a tekrar dönebilme fırsatı yakaladığım için çok mutluyum. Ben de, takımla birlikte olacağım iki haftalık sürede elimden geleni yaparak, yuvada kalacağıma inanıyorum. Tüm çalışmam ve düşüncem bu yönde olacak.”

“Burada güzel şeyler yaşadım ve burada Ahmet Dursun oldum. Demek ki insanların aklında, birlikte yaşadığımız o güzel anılar kaldı ki, bana böyle bir fırsat verildi. Kendime güvenim tam. Hem fizik, hem de kafa olarak iyiyim. Tek eksiğim, bir süredir takım idmanına çıkmamış olmam. İnanıyorum ki bu eksiğimi de kapatarak, tam anlamıyla hazır duruma geleceğim. İnşallah her şey umduğum gibi olur ve Beşiktaş’ın başarısı için yine İnönü’de buluşuruz.” 

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları