Cisse taraftardan memnun

Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklama yapan Beşiktaş'ın başarılı oyuncusu Serdar Özkan, iyi oynadığını düşündüğünü ifade ederek, "Hocamın bana verdiği fırsatı iyi değerlendirdim. Gerçek Serdar'ı henüz kimse izlemedi. Gerçek Serdar'ı gösterdiğimde tribünler coşacaktır" dedi.

Özkan, Sheriff Tiraspol karşısındaki tur şansları için de, "Tabii ki 1-0'lık sonuç tur için yeterli değil. Rakibimiz çok kapandı burada. Ama biz orada kazanıp turu geçeceğimizi umuyorum" yorumunu yaptı.

Şilili futbolcu Tello da, daha farklı skorla kazanmalarının kendileri için daha iyi olacağını belirtirken, "Elimizden geleni yaptık, ama sürekli savunma yapan bir takıma karşı daha fazlasını başarmak zordu. Benim için de arkadaşlarıma saha içinde alışma açısından iyi oldu" diye konuştu.

Beşiktaş'ın Fransız oyuncusu Edourad Cisse, kapalı savunma taktiği uygulayan rakipleri karşısında oyunu geliştirmekte zorlandıklarını söyledi.

Özellikle Beşiktaş taraftarlarının maç boyunca verdiği desteği öven Cisse, "Taraftarların desteğine ihtiyacımız vardı ve onların desteğiyle golü atmayı başardık. Bu tip maçları galip bitirmek çok önemli. Halen hazırlık aşamasındayız. Maçlar geçtikçe hepimiz form tutup birlikte oynamaya alışacağız. Bugün rakip çok iyi kapandı ve oyunu geliştirmek zorlandık. Sonuçta zorlayarak golü bulduk. Fazla atmayı tercih ederdik. İkinci maç çok önemli ama şansımız daha fazla gibi geliyor bana. Çünkü bu kez onlar üzerimize gelecekler" ifadesini kullandı.
Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları