"Cem Papila iyi hakem"

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, bu sezon takımı aleyhine çok hakem hatası yapıldığını, yine de her zaman hakem camiasının yanında olduklarını söyledi.

Rıza Çalımbay, Diyarbakırspor maçına atanan hakem Cem Papila'nın iyi bir hakem olduğunu, bugüne kadar da iyi maçlar yönettiğini belirtti. Çalımbay, "Her zaman hakem camiasının sonuna kadar yanındayız" dedi.

Diyarbakırspor maçı öncesi tek korkusunun milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın yaratacağı konsantrasyon zorluğu olduğunu ifade eden Çalımbay, Milli takımlarda forma giyen oyuncularının hepsinin sergilediği performanstan memnun olduğunu belirterek, milli takımdan sakat dönen Koray Avcı'nın Diyarbakırspor maçında forma giyemeyeceğini açıkladı.

Rıza Çalımbay, bir panelde Carew ile ilgili açıklamalarında, bu futbolcu hakkında "bekleneni veremezse gider" şeklinde bir ifade kullanmadığını da belirtti.

Çalımbay, Sergen hakkındaki düşünceleri ve gelecek sezon planında bu futbolcunun durumuyla ilgili de "Kaç maç kazandıysak, belki yarısını Sergen'in sonradan girip oynadığı oyunla kazandık. Sezon sonunda yönetimle oturur konuşur, karar verirler" diye konuştu.

Cordoba yerine Türk kaleci tercih edip, Ramazan'a görev vermeyi düşünüp düşünmeyeceği şeklinde soruyu da Çalımbay, "Ramazan'ın Oscar gibi bir kaleciyle çalışması bir avantaj. Ramazan da zamanı gelecek, oynayacak. Oscar'ı kesip Ramazan'ı oynatmak, şu an onu kaybetmek gibi olur" diye yanıtladı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları