"Carew'in yanında 20 gol atarım"

Sezonun büyük bölümünde forma bulamamasına rağmen Beşiktaş'ın son iki maçında 90 dakika sahada kalıp iki gol atarak tüm dikkatleri üzerine çeken Veysel, Kara Panter Carew ile birlikte 20 gol atacağını iddia etti. Tecrübeli futbolcu, 'Benim Carew ile yan yana oynayamayacağım söyleniyor. Aynı tipte futbolcuymuşuz. Bunu oynamadan kimse göremez. Bence Carew ile beraber çift forvet oynasak çok daha başarılı oluruz' dedi.

Veysel, ligin ikinci yarısında da forma bulduğu takdirde 20 gol atacağını iddia ederken, Kartal'ın forvetinde sorun olmadığını söyledi. 'Fenerbahçe'den sonra ligde en fazla gol atan takımlardan birisiyiz' diyen Beşiktaş'ın tecrübeli santrforu, gol istatistikleri ortada iken takımın golcüye ihtiyacı olduğu şeklindeki yorumları ise alınan kötü sonuçlara bağladı.

Tatilini memleketi Nevşehir'in Avanos İlçesi'nde ailesinin yanında geçiren Veysel Cihan, devre arasında da boş durmuyor. Ligin

ikinci yarısına tatilde de çalışarak hazırlanıyor. Sabah ve akşamları kros yaptığını ifade eden Siyah-Beyazlı futbolcu, 'Aramızdan ayrılan arkadaşlar oldu, yine de takım içinde rekabet daha da artacak. Şimdiden buna hazırlıklı olmalıyım' diye konuştu.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları