Carew'e Partner aranıyor

Beşiktaş, yüksek tazminatı nedeniyle kerhen elinde tuttuğu Carew ile iyi anlaşabilecek bir forvet oyuncusu arıyor. Adaylar, Ümit Karan, Ahmet Dursun ve Prso... Ancak çok iyi bir teklif gelirse Carew satılıp yerine daha kaliteli bir santrfor alınması da düşünülüyor.

Carew'i gönderemeyen siyah-beyazlı ekip, bu oyuncuyla iyi anlaşacak, son vuruş yeteneği güçlü bir eş bulma kararı aldı Carew'i gönderemeyen siyah-beyazlı ekip, bu oyuncuyla iyi anlaşacak, son vuruş yeteneği güçlü bir eş bulma kararı aldı.

Beşiktaş'ta gönderilecek oyuncuların belirlenmesinin ardından takıma yapılacak takviyeler görüşülmeye başladı. Özellikle forveti güçlendirmeyi planlayan siyah-beyazlı yönetim, ilk etapta Carew'i göndererek kaliteli bir golcü almayı planlarken, Norveçli golcü için ödenen 3.5 milyon dolarlık bonservis bedeli ve yüklü tazminatı nedeniyle bundan vazgeçildi. Teklif olmaması ve takımın hedeflerinden uzaklaşması nedeniyle Carew'le sezon sonuna kadar devam etmeyi düşünen yönetim, bu oyuncuyla iyi anlaşacak, son vuruşları iyi bir golcü almayı düşünüyor. Ümit Karan, Ahmet Dursun ve Ersen Martin gündemdeki adaylar. Diğer isim ise daha önce de Kartal'la ismi anılan Hırvat Prso. Beşiktaş'a gelmeye sıcak bakan Ümit ve Ahmet, gelecek teklifleri bekliyor. Glasgow'da başarılı bir sezon geçiren Prso ise geçtiğimiz döneme oranla biraz daha pahalı. Bu oyuncuyla görüşmek için Noel'in sona ermesi bekleniyor.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları