Carew yerine Pancu!

Çalımbay, idmanda Carew'in yerine Pancu'yu forvette oynattı. Beşiktaş, Galatasaray ile yapacağı lig maçının hazırlıklarını, bugünkü antrenmanla sürdürdü.
Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde sağanak yağmur altında gerçekleştirilen idmanda siyah-beyazlı futbolcular, kondisyon ve pas çalışmasının ardından, taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı.

Sakatlıkları süren Tümer ve İbrahim Akın takımdan ayrı koşu yapmakla yetinirken, boğaz enfeksiyonuna yakalanan Koray ise antrenmana katılmadı. Dünkü idmanda yer almayan Sergen ise bugün takımla birlikte çalıştı.

Kulüp doktoru Ayhan Optur, Tümer ve Koray'ın yarın takımla çalışacaklarını ve Galatasaray maçında forma giyebileceklerini söyledi.

Çalımbay, tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevkedilen ve bu nedenle Galatasaray maçında forma giyemeyecek olan Carkew'in yerine antrenmanda Pancu'yu forvet oynattı.

As takımda Veysel ile Pancu forvet oynarken, Carew yedek takımda forma giydi. Sağda Ali Güneş, solda da İbrahim Üzülmez oynadı.
Çalımbay, antrenman maçında futbolcularından oyunu kanatlara yaymalarını isterken, çalışmayı sık sık keserek futbolcularına yapmaları gereken hareketleri gösterdi.

Baklava ziyafeti!

Siyah-beyazlıların antrenmanını, divan kurulu yönetimi de izledi. Divan kurulu başkanı Şeref Nasır, derbi maç öncesi futbolculara ve teknik heyete moral vermek amacıyla BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne geldiklerini belirtirken, idman bitiminde de sahada futbolculara baklava ziyafeti çektiler.

Bu arada Norveç'in TV2 kanalı da antrenmanı görüntülerken, teknik direktör Rıza Çalımbay ve John Carew ile röportaj yaptı.

Teknik direktör Rıza Çalımbay, antrenmanları Galatasaray derbisine dek basın mensuplarına kapadı. Siyah-beyazlılar, yarından itibaren basına kapalı yapacakları antrenmanlarla derbi maçı hazırlıklarını sürdürecek. Çalımbay, yarın BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenleyeceği basın toplantısında, Galatasaray maçıyla ilgili görüşlerini açıklayacak.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları